Állítólag Hujber Feri már nem él együtt feleségével

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc feleség Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc és Cynthia kapcsolata mindig is viharos volt, de úgy tűnik, hogy elérkezett a vég. Állítólag már nem is élnek együtt!

Hujber Ferenc ellen kényszerítés vádja miatt indult eljárás, rendőröket kellett hívni a házukba, annyira elfjault közte és Cynthia között a vita. A nő családjánál ezek után betelt a pohár, Hujber apósa keresetlen szavakkal nyilatkozott a színészről. Kerek perec kijelentette, jobban szeretné, ha a sztár nem lenne a családjának tagja. Az akkori sajtóértesülések szerint nemcsak a rendőrség kezdett vizsgálódni a család háza táján, hanem a gyámügy is, és úgy tűnik, Cynthia sem tűri tovább a helyzetet.

Már nem élnek együtt! Forrás: TV2

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volt

Hujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. Nézd meg Hujber Feri hírhedt kirohanását!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.