Állítják: Czeizel Endre tartozott nevelt lányának

tartozás Czeizel Endre hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Endre több mint két éve hunyt el, de a családnak még nem sikerült lezárnia a hagyaték körüli kérdéseket. Nehéz is ebben a helyzetben, ráadásul most feltűnt még valaki, aki állítólag szintén pénzt követel: a genetikus nevelt lánya.

Több mint két éve távozott a neves genetikus az élők sorából, családjának a gyász mellett több nehézséggel is meg kellett küzdenie. Czeizel szeretőjének követelésével, akinek két gyermeke is van a genetikustól, bár fogantatásuk körülményei több kérdést is felvetnek, az biztos, hogy Czeizel az apjuk. Jogos, hogy számukra is pénzt követelt a hagyatékból Dóra, ám most feltűnt Czeizel Endre nevelt lánya is.

Czeizel Endre tartozna nevelt lányának? Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Story Magazin állítása szerint

a nevelt lány egy Czeizel szignójával ellátott adóslevelet mutatott, melyben a professzor elismerte, hogy sok-sok millió forinttal tartozik neki.

Ha ez igaz, akkor a hagyatéknak módosulnia kell, ahogy az ingatlanok elosztásának is. Felnőtt gyermekei azonban nem tudtak arról, hogy apjuk bárkinek is tartozna.

Czeizel Endre fia szerint a hagyaték körüli viszály méltatlan apja nevéhez


A genetikus halála óta zajlik a viszálya családban az öröklés körül, ami Czeizel Endre fia szerint méltatlan apja nevéhez. Reméli, hamarosan lezárul ez a gyalázatos időszak, és végre ő is találkozhat újra féltestvéreivel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Nyilatkozott a halálra éheztetett gyöngyösi kislány anyja, J. Médeahttp://www.life.hu/csalad/20170928-nyilatkozott-a-halalra-eheztetett-gyongyosi-kislany-anyja.htmlMásfél évesen halálra éhezett egy gyöngyösi kislány, mindössze 3,5 kilót nyomott akkor, amikor a rendőrség megtalálta. A szülei súlyos fegyházbüntetést kaptak, de nem tartják magukat bűnösnek. CsaládThinkstockSúlyos fegyházbüntetésre ítélték a halálra éheztetett gyöngyösi kislány szüleithttp://www.life.hu/csalad/20170927-sulyos-fegyhazbuntetesre-iteltek-a-halalra-eheztetett-kislany-szuleit.htmlTizennyolc és tizenöt év fegyházra ítélte a tavaly májusban éhen halt másfél éves gyöngyösi kislány szüleit szerdán első fokon az Egri Törvényszék.Család--A szexuális felvilágosítás a szülők dolga - Interjú Rozs Erika szexuálpszichológussalhttp://www.life.hu/csalad/20170927-a-szexualis-felvilagositas-a-szulok-tinik-szex-vedekezes-rozs-erika-szexualpszichologus.htmlMind emlékszünk a kínos iskolai felvilágosító órákra, amelyek java része elfojtott nevetéssel vagy épp érdektelenséggel teltek el. A szexuális felvilágosítás az iskola vagy a szülő dolga lenne? A tökéletes válasz erre; mindkettőé, egymással párhuzamosan, akár összedolgozva. Sajnos azonban a szexről való beszélgetés még mindig erős tabunak számít a szülő-gyerek kapcsolatban, pedig már egészen kis korban le kellene tenni az alapokat ahhoz, hogy később egészséges szexuális élete lehessen a gyermekeknek. Rozs Erika felnőtt szexuálpszichológiai szakpszichológust kérdeztük a témában. CsaládThinkstockBaby Gabi megmutatta cuki ikerfiait: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170927-baby-gabi-megmutatta-ikeit-foto.htmlBaby Gabi egy éve adott életet ikerfiainak, Bencének és Botondnak. Bár az énekesnő odáig van csemetéiért, csak ritkán mutatja meg őket. Ezúttal kivételt tett. Család--Az egyedülálló szülők helyzete nehéz, de lehetne rajta javítanihttp://www.life.hu/csalad/20170926-az-egyedulallo-szulok-helyzete-nehez-egyszulos-csalad-csonka-csalad.htmlŐk nem láthatatlanok, nem csonkák. Ugyanolyan értékeket képviselnek, mint egy kétszülős család. A gyermeküket egyedül nevelő szülők ugyanakkor, jóval több problémával találják szembe magukat. Az Egyszülő.hu felméréséből, a több mint 1000 megkérdezett válaszai alapján az derült ki,hogy a mindennapi életben a legnagyobb nehézséget a logisztika és az elszigetelődés jelenti. Most, az Egyszülős Központ révén, komoly segítséget kapnak. CsaládThinkstockIstenes Bence meghitt fotót posztolt az ágyból http://www.life.hu/csalad/20170927-az-agybol-posztolt-fotot-istenes-bence.htmlIstenes Bence fotójától ismét felrobbant az internet: a rajongók már kifejezetten keresik az ehhez hasonló pikáns pillanatokat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.