Czeizel Endre fia szerint a hagyaték körüli viszály méltatlan apja nevéhez

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Czeizel Endre hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A genetikus halála óta zajlik a viszálya családban az öröklés körül, ami Czeizel Endre fia szerint méltatlan apja nevéhez. Reméli, hamarosan lezárul ez a gyalázatos időszak, és végre ő is találkozhat újra féltestvéreivel.

Czeizel Endre fiának nagyon fáj az, ami már két éve a családjukban zajlik: a genetikus volt felesége és a szerető a hagyatékon vitáznak. Gábor szerint ez az egész helyzet méltatlan apja nevéhez, de nemcsak ettől érzi magát rosszul a rendező. Azt is fájlalja, hogy nem találkozhat apukája házasságon kívül született gyermekeivel, mert nagyon szereti őket.

Czeizel Endre fia reméli, hamarosan véget ér a vita Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A gyerekeket szeretni kell, ők nem hibásak a szüleik vétségéért. Dóri mégsem engedi hozzám őket jó ideje, és ez nekem nagyon fáj, hiszen fontosak nekem" – mondta a Best Magazinnak Gábor, akinek nemcsak testvére Czeizel Endre házasságon kívül született nagyobbik fia, hanem a keresztgyereke is. Gábor annak idején nagyon könnyen elfogadta azt a nehéz helyzetet, melyet apja teremtett , de ezt a mostani viszályt nem tudja kezelni.

Ez gyalázat és méltatlan a nevéhez,

Czeizel Endre fia, Gábor apja utolsó hónapjairól mesélt

Czeizel Endre családja a genetikus halála után nem igazán nyilatkozott, pedig az örökösödési vitától volt hangos a sajtó. Fia, Gábor most megtörte a csendet, és elmesélte, hogyan teltek apja utolsó hónapjai: a genetikus az idővel küzdött, ugyanis tudta, hogy menthetetlen. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.