Hamis néven végezték Czeizel Endre szeretőjének megtermékenyítését

név hamis szerető Czeizel Endre megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kerülhetett volna sor a genetikus szeretőjének, Dórinak a megtermékenyítésére a jogszabályok szerint, mégis két gyermeke született ilyen módon Czeizel Endrétől. Kiderült, hogy apaként nem az orvosprofesszor, hanem egy másik férfi neve szerepelt a papírokon.

Czeizel Endre mindent igyekezett elrendezni halála előtt, mégis egyre több a botrány a neve körül. Először a feleség és a szerető csatározásától volt hangos a sajtó, most pedig a mesterséges megtermékenyítéstől.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiderült, hogy

a spermadonor beleegyezői nyilatkozatára nem a professzor, hanem egy másik férfi adatai és aláírása került, vagyis a beavatkozásokat hamis néven végezték

- írja a Hot magazin. Az ugyanis biztos, hogy Czeizel Endre az apa, mivel könyvében leírta, hogy apaságát az Igazságügyi Intézet DNS-vizsgálatával is igazolta.

Nem Johnny Depp lenne az első - Hollywood asszonyverő sztárjaihttp://www.life.hu/csalad/20160601-csaladon-beluli-eroszakkal-vadolt-hiressegek-johnny-depp-mellett.htmlMúlt hét közepén az egész világot meglepte a hír: az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után beadták a válókeresetet. Az igazi botrány viszont csak néhány napra rá robbant: Heard családonbelüli erőszakkal vádolta meg férjét és azt is elárulta, hogy Depp az egész házasságukat végig itta és drogozta. Család--Újabb szoptatós botrány: rászóltak egy bölcsődében szoptató anyukárahttp://www.life.hu/csalad/20160602-egy-budapesti-bolcsodeben-szoltak-ra-egy-szoptato-edesanyara.htmlÁllítólag egy másik anyuka szólt az intézmény gondozónőjének, mert zavarta a látvány. CsaládThinkstockMarsi Anikónak hiányzik a családja: “Alig várom, hogy újra mind együtt legyünk”http://www.life.hu/csalad/20160602-marsi-anikonak-hianyzik-a-csaladja-alig-varja-hogy-ferje-es-gyermekei-hazaterjenek.htmlAz egykori televíziós 7 év után tért vissza a képernyőre, de egészen hamar sikerült visszaszoknia ebbe a ritmusba. Ugyan még nincs elég ideje magára, de édesanyja rengeteget segít neki, és hamarosan a család is újra együtt lesz. CsaládOrigoKülföldre költözik Zalatnay Cini lányahttp://www.life.hu/csalad/20160602-kulfoldre-koltozik-zalatnay-cini-lanya.htmlAngliában készül új életet kezdeni Zalatnay Cini lánya, Niki.CsaládOrigoVisszafogadja Ben Afflecket Jennifer Garner?http://www.life.hu/csalad/20160602-visszafogadja-ben-afflecket-jennifer-garner.htmlA dadussal kavaró Ben Affleck és Jennifer Garner Európában nyaraltak együtt gyerekeikkel. Úgy tűnik, jót tett nekik a kiruccanás...CsaládAFPNyílt levél egy férj exszeretőjéhezhttp://www.life.hu/csalad/20160531-nyilt-level-a-ferjem-volt-szeretojehez.htmlVan, aki mély depresszióba esik, van, aki dühében akár bosszúra is képes, és van, aki kiírja magából fájdalmát, ezzel is könnyítve a lelkén. A következő levél egy olyan asszonynak szól, aki egy háromgyermekes család életét dúlta fel, néhány szenvedélyes órát hozó viszony miatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.