Közös családi fotót posztolt Gáspár Evelin

karácsony Gáspár Győző család Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz évet tudhat maga mögött a Gáspár család, ám ennek ellenére a família tagjai mind a mai napig összetartanak. Erről posztolt most Gáspár Evelin.

Alig néhány hónapja kommandósok szállták meg a Gáspár család otthonát, majd lefoglalták értékeiket. Sokáig úgy tűnt, a bútoraikat is elárverezik, végül a kúria döntött és leállították az eljárást. Gáspár Győzőnek közben kiújult pánikbetegsége és folyamatosan harcol azért, hogy tisztára mossa a família nevét.

Gáspár Evelin most karácsony alkalmából egy közös családi fotót osztott meg követőivel, amelyhez azt írta: „Büszke vagyok Rájuk, hiszen MI mindig összetartunk, akármi is történjen, számíthatunk egymásra! A média festhet rólunk negatív, degradáló képet, de egy biztos MI jóban-rosszban egymás mellett állunk!"

Amellett sem mehetünk el, hogy a család hölgy tagjai elképesztő formában vannak: vékonyak és nagyon szexik.

Nincs béke: Ganxsta Zolee is reagált DopeMan felkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nincs-beke-ganxsta-zolee-is-reagalt-dopeman-felkeresere.htmlÚgy tűnik, továbbra sincs béke a magyar rapperek között, DopeMan hiába próbált meg békülni, a többiek nem hajlandóak. TV + Sztárok--Szakíthatott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20171228-szakithatott-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassag.htmlValami nincs rendben Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup között. A pár már régóta nem posztolt közös fotót és a karácsonyt is külön töltötték. TV + Sztárok--Sváby András megmutatta ritkán látott fiait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-svaby-andras-megmutatta-ritkan-latott-fiait-foto.htmlSváby Andrást ritkán láthatjuk családja körében, most azonban egy olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen három fiával látható. TV + Sztárok--Rubint Réka újévi fogadalmat tett, jövőre kevesebbet vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-rubint-reka-ujevi-fogadalmat-tett-jovore-kevesebbet-vallal.htmlEseménydús éven van túl Rubint Réka, pihenésre is alig maradt ideje. Jövőre azonban minden másként lesz, legalábbis ezt fogadta meg most a sztáranyuka. TV + Sztárok--Mi lesz ebből? Majka a Facebookon mondott nemet DopeMannekhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-majka-a-facebookon-mondott-nemet-dopemannek.htmlKöztudott, hogy nincs túl jóban Majka és DopeMan, kapcsolatuk pedig úgy tűnik, ezután sem fog javulni. TV + Sztárok--Blogjában írt betegségéről a 23 éves korában elhunyt Karapándzsity Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-blogjaban-irt-betegsegerol-karapandzsity-kristof-x-faktor.htmlAhogy arról már beszámoltunk, a karácsony előtti napokban elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Karapándzsity Kristóf.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.