Ezzel kezdődött Pécsi Ildikó és Pártos Csilla harca

unoka válás Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla ügyvédje azt állítja, hogy a pereskedés megkezdése előtt Pécsi Ildikóék egyetlen ajánlatot tettek Csillának, ami elfogadhatatlan volt: azt akarták, mondjon le gyerekéről és ő fizessen gyerektartást.

Azt mindenki tudja, hogy évek óta dúl a harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között, ráadásul több fronton. Pártos Csilla a gyerektartást akarta kikövetelni volt férjétől, de mivel az egykori focista bevallása szerint neki nincs jövedelme, és az anyja tartja el, ezért Pártos Csilla is a volt férje anyját, vagyis Pécsi Ildikót fogta perbe rokontartásért.

Ezzel kezdődött Pártos Csilla és Pécsi Ildikó viszálya Fotó: MTI/Zih Zsolt

A színművésznő pedig azért citálta bíróság elé volt menyét, mert szeretné, ha Csilla fiával együtt elköltözne az ő tulajdonában álló házból. Azt, hogy kinek van igaza, a bíróság fogja eldönteni, mindenesetre az legalább

most kiderült, hogyan is kezdődött az egész háború, legalábbis Pártos Csilla ügyvédje szerint.

Dr. Gerencsér András azért döntött úgy, hogy elárulja, mi történt a két fél között, mert állítólag Pécsi Ildikó nemrég egy interjúban azt mondta, ők a váláskor tisztességes ajánlatot tettek Pártos Csillának, csak el kellett volna fogadnia, és most nem lenne ez a harc. Az ügyvéd ennek hatására úgy határozott, a Sorry Magazinban mindenkivel megosztja annak a tisztességes ajánlatnak a tartalmát.

azt akarták, hogy az akkor még kiskorú gyermek az apjához kerüljön, és az anya fizessen gyerektartást.

Ripost

Folytatódik Madeleine McCann keresése: még több pénzt kapnak a kutatásrahttp://www.life.hu/csalad/20180327-folytatodik-madeleine-mccann-keresese-meg-tobb-penzt-kapnak-a-kutatasra.htmlÚj reményt kaptak és ezzel meg is nyugodhatnak egy kicsit Madeleine McCann szülei, mivel megerősítették, hogy a további nyomozásra megkapják a szükséges anyagi forrásokat a hatóságok. Család--Stohl András A Piramisban vallott arról, mi lesz, ha lányai férjhez mennekhttp://www.life.hu/csalad/20180326-stohl-andras-a-piramisban-vallott-arrol-mi-lesz-ha-lanyai-ferjhez-mennek.htmlStohl Andrást A Piramisban hozta zavarba egy kérdés, melynek kapcsán rádöbbent: ha lányai egyszer férjhez mennek, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKislányáról posztolt Dobó Kata, ennyire cuki a kis Szofihttp://www.life.hu/csalad/20180325-kislanyarol-posztolt-dobo-kata-ennyire-cuki-a-kis-szofi.htmlRitkán posztol kislányáról Dobó Kata, most mégis megtette: egy olyan képet osztott meg rajongóival, amelyen a kis Szofi még csak két és fél éves. CsaládOrigoPattanj ki az ágyból az óra első csörrenésére: Itt a megoldás!http://www.life.hu/csalad/20180322-pattanj-ki-az-agybol-az-ora-elso-csorrenesere-ebredj-frissen.htmlBevallom, én az típus vagyok, aki reggelente nehezen kel ki az ágyból. Egyszerre 3-4 ébresztés is be van állítva a telefonomon, és a szundi gombot is végkimerülésig nyomogatom. Sokszor gondolkodtam, hogy miként tudnék frissebben, üdébben kiugrani az ágyból. Próbáltam korábban lefeküdni, de csak forgolódtam az ágyban. Aztán eszembe jutott, hogy talán valamilyen motivációs mantrára lenne szükségem. CsaládOrigoMadox Dominiknak hívják majd Kulcsár Edina és Csuti kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180324-madox-dominiknak-hivjak-majd-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-es-csuti-kisfiat.htmlTermészetes úton, apás szüléssel szeretné világrahozni kisfiát Kulcsár Edina.Család--Gyönyörű nagylányával, Laurával szelfizett Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/csalad/20180323-gyonyoru-nagylanyaval-lauraval-szelfizett-geszler-dorottya.html21 esztendős nagylányával, Laurával szelfizett Spanyolországban Geszler Dorottya. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.