Kiderült, miért ment tönkre Pártos Csilla házassága

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
házasság válás hűtlenség Pártos Csilla Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan máig nem értik, hogyan juthatott el Pártos Csilla és Szűcs Csaba házassága a válásig. Hiszen egykor igazi álompárként tekintett rájuk a világ. 

Pártos Csilla és Szűcs Csaba válása sokakat ledöbbentett, nem beszélve arról a rengeteg konfliktusról és pereskedésről, ami később kialakult a csinos műsorvezető, és Csaba édesanyja, Pécsi Ildikó között.

Sokan máig nem tudják megtippelni, hogy mi vezethetett a váláshoz, de az egykori modell most elárulta, hogy férje hűtlensége nagyban hozzájárult a szomorú végkimenetelhez. Elmondása szerint Csaba egy vendéglátó egységben dolgozó hölggyel szűrte össze a levet, majd később az ő kedvéért hagyta el Csillát.

Kiderült, miért ment tönkre Pártos Csilla házassága Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pécsi Ildikó fia azóta Dunakeszin él boldog párkapcsolatban, és teniszoktatóként tevékenykedik. Pártos Csilla azonban azóta sem talált magának párt, és az élete is teljesen megváltozott: a házassága alatt háztartásbeliként élt, gyerekneveléssel és a család körüli dolgokkal foglalatoskodott.

Ám a válást követően teljesen új életet kellett kezdenie. Már évek óta jógaoktatóként dolgozik, és egyedül neveli a 19 éves fiát. Ránézésre kirobbanó formában van, de valójában egészségügyi gondokkal is küzd. - írta meg a BlikkRúzs.

Autoimmunbetegsége van körülbelül 10 éve, és az 50 éves szépség állítja, a betegsége hátterében többnyire lelki okok állnak. Emellett pedig ma is teljes bizonytalanságban él, hiszen még nem tudni, hogy ki kell-e költöznie abból a lakásból, amiben már 20 éve él.

Pécsi Ildikó belebetegedett a volt menyével folyó pereskedésbe

Évek óta húzódik Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között a vita. Több fronton zajlik a harc, a lakhatási kérdés sem dőlt el, valamint a rokontartás sem. A Kossuth díjas színésznőt nagyon megviseli a folyamatos háborúskodás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.