Kis híján belehalt a műtétbe a férfi, aki élő babát plasztikáztatott magából

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét baba életveszély Barbie millió sebészet Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rodrigo Alves 10 év alatt 12 plasztikai műtéten esett át, hogy úgy nézhessen ki, mint Ken.

Rodrigo Alves 100 ezer angol fontot, vagyis körülbelül 38 millió forintot költött már plasztikai sebészetre azért, hogy Barbie baba társára, Kenre hasonlíthasson.

Forrás: Northfoto

A 30 éves londoni fiatalember, aki civilként légiutas-kísérőként keresi kenyerét, 20 éves kora óta összesen 12 alkalommal feküdt kés alá, többek között az orrát, a has- és mellizmát, a vádliját szabatta át, illetve zsírleszíváson és botoxkezeléseken is túlesett már.

A férfi tökéletesség iránti vágya azonban csillapíthatatlan, és kis híján az életébe is került: ez év januárjában egy speciális gélt fecskendeztetett a karjaiba, hogy azok még izmosabbnak tűnjenek, ám egy súlyos fertőzés következtében megbénultak a végtagjai. Gyógyulása három hétig tartott, az életveszélyes beavatkozás ellenére pedig még mindig fontolgat egy újabb orrműtétet.

Barbie és Ken nem csak játékból létezik

Valeria Lukyanova volt az első, aki megszerezte azt a bizonyos 15 perc hírnevet, miután babává válásának minden részletét felvette videóra, majd közzé is tette. Az ukrán lányt később összehozták egy találkozó erejéig az élő Kennel: Justin Jedlica azonban állítólag a legkevésbé sem szimpatizált a lánnyal. Bár mindketten Ukrajnában élnek, Lolita Richi állítólag még sosem hallott Valeriáról: a 16 éves lány elmondása szerint diéta és műtét nélkül érte el a babás külsőt. Na igen, Cesto Santebanes legalább őszintén bevallotta, hány és milyen plasztikai műtétre költött azért, hogy Kenre hasonlíthasson.

Levágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.htmlÚj haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.Trend--Egyéniségplasztika és identitáskeresés a pesti tabutárlatonhttp://www.life.hu/kult/20141023-borodon-viseled-tarsadalmi-konstrukciok-vizualis-kodjai-a-robert-capa-kortars-fotografiai-kozpontban.htmlMásság, bűnösség, szex, újraértelmezett tradíciók és határfeszegetés. Így lehetne legkönnyebben jellemezni az Oltai Kata kurátor által gondosan összeállított kiállítást. Ezt persze a Life.hu nem hagyhatta ki. És te sem!Kult--Sokkoló videó a plasztikai sebészet retteneteiről (18+)http://www.life.hu/kult/20140915-sokkolo-video-a-plasztikai-sebeszet-retteneteirol-a-17-brusszeli-rovidfilmfesztival-gyoztes.htmlFrédéric Doazan kisfilmje lett a 17. Brüsszeli Rövidfilmfesztivál győztese. A videó a nyugati társadalom szépségideáljának kritikáját fogalmazza meg a sokkoló képsorokkal. Íme.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.