Milliókat költött, hogy élő babává operáltathassa magát egy fiú

Forrás: Facebook/Celso Santebanes -
plasztikai műtét Brazília operáció Barbie baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Justin Jedlica bizarr babakülseje után ismerjétek meg a másik Kent, Cesto Santebanest.

A 20 éves Celso Santebanes 50 ezer dollárt áldozott a plasztikai sebészet oltárán, hogy Barbie baba párjára, Kenre hasonlíthasson. A brazil modellként ténykedő fiú orrát csak négyszer műtötték meg, de mellkasát, állát és állkapcsát is átalakíttatta a tökéletes végeredmény reményében.

Forrás: Facebook/Celso Santebanes

Celso rá is játszik szerepére, hiszen elmondása szerint szeret úgy viselkedni, mint egy élő báb. Az élő Ken baba nem mellesleg keresi „Barbie-ját" – lehet, össze kéne hozni az ukrán Valeria Lukyonovával, aki anno egy videóban osztotta meg a világgal, hogyan vált hús-vér babalánnyá.

Életképtelen lenne Barbie teste

Csontjai olyan törékenyek lennének, hogy felegyenesedve képtelen lenne járni, belső szervei pedig nem férnének el a testében. Túlméretezett fejét nem is tudná megtartani karcsú nyakán - legalábbis ez áll abban a tanulmányban, mely összehasonlította Barbie testét egy átlagos nőével. Ennek ellenére is nagyon sokan szeretnének hasonlítani rá. A legelképesztőbb élő Barbie-hasonmásokról ebben a korábbi cikkünkben is írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.