Műtét és diéta nélkül változott Barbie-vá egy 16 éves lány

Forrás: Facebook/Lolita Richi -
plasztikai műtét Ukrajna diéta Photoshop Barbie baba lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lolita Richi 50 centis derekát és hatalmas melleit állítólag a természet teremtette ilyennek. Ja, és Photoshopot sem használ képeihez.

Újabb önjelölt Barbie-baba a láthatáron! Valeria Lukyanovhoz hasonlóan Lolita Richi is Ukrajnában él, ám mindössze csak 16 éves és "kolléganőjétől" eltérően semmiféle diéta vagy műtét nem volt számára szükséges ahhoz, hogy elérje a babás külsőt: 50 centis a dereka, hatalmas a cicijei (tényleg, 16 évesen ez lehetséges?) és babaszerűek az arcvonásai.

Forrás: Facebook/Lolita Richi

Barbie és Ken nem csupán játékból létezik

A történet Valeria Lukyanovval kezdődött, aki Barbievá válásának minden részletét videóra vette, majd közzé is tette az interneten. A 23 éves lányt később összehozták egy találkozó erejéig az élő Kennel, Justin Jedlicával, aki közel 70 ezer fontot költött műizmaira és babavonásaira. Justinhoz hasonlóan járt el Cesto Santebanes is: a srácnak csak az orrát operálták meg négyszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.