rendőri készültség klinika szülés Katalin hercegné keresőkutya kórház bevonulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen látni vélték a kora reggeli órákban, amint néhány rendőr belépett a kórházba, ahol Katalin fogja világra hozni második gyermekét. Lehet, hogy már ott is van a klinikán?

Egyre fokozódik a rendőri készültség a St. Mary's kórház körül – bizony, ez az a klinika, ahol a mindenórás Katalin hercegné világra fogja hozni második gyermekét.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A Mirror értesülései szerint már kora reggeltől kezdve egyre több rendőr jelent meg az intézmény előtt, mi több, keresőkutyákkal is átkutatták a környéket. Nem véletlenül röppentek fel a hírek: mindez ugyanis a hamarosan bevonuló (vagy a már ott lévő) Katalin hercegné és hamarosan megszülető gyermeke biztonságát szolgálja.

Hol késik a királyi bébi?

Katalin hercegné és Vilmos herceg második babáját eddig április 25-re várták - a kis trónörökös érkezéséről azonban mind ez idáig semmi hír. Akkor most Katalin hordja túl a gyermekét, vagy az eddig megadott időpont volt téves? - a kérdésnek ITT járt utána a Life.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.