Transzvesztita szeretőjétől kaphatta el a HIV vírust Charlie Sheen

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Charlie Sheen transzvesztita HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy közeli ismerőse kotyogta ki, hogy a Két pasi meg egy kicsi sztárja 2011-ben súlyos összegekért költöztetett magához egy transznemű férfit, akivel napokig folyt az orgia.

Az interjúban, amelyben bevallotta betegségét, még azt állította, hogy nem tudja kitől kaphatta el a HIV vírust. Valójában azonban szinte teljesen biztos benne, hogy transzvesztita szeretője volt az, aki megfertőzte – állítja a színész egy közeli ismerőse.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Charlie-t régóta izgatták a transzszexuális férfiak. A kíváncsisága végül legyőzte az óvatosságát, és több alkalommal is rendelt transznemű prostituáltat a lakására, ahol aztán nagy orgiák mentek” – mesélte az ismerős, aki azt is elárulta, Charlie Sheennek erős a gyanúja, hogy az egyik ilyen aktus során fertőződött meg a vírussal. A dolgot csak még botrányosabbá teszi, hogy állítólag ezekről az együttlétekről is készültek videófelvételek.

Ahogy korábban a Life.hu is beszámolt róla, a színészről olyan felvételek is vannak, amelyeken férfiakat kényeztet orálisan. de úgy látszik, ez nem minden, a videók sora egyre bővül, amelyekért Charlie Sheen hatalmas összegeket képes adni. A Radar Online információ szerint legalább öt szexvideó van rossz kezekben, amelyeken a sztár férfiakkal is és édeshármasban is látható. Eddig nagyjából 3 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett azért, hogy a kazetták ne kerüljenek ki, de ki tudja, talán valakinek majd egy újság többet kínál a színésznél.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.