Halász Gábor őszintén mesél a betegségéről

Fotó: Tuba Zoltán -
Halász Gábor stroke Barátok közt gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halász Gábor részletesen beszámolt arról, hogy miként változtatta meg életét az augusztusban kapott agyvérzése.

Halász Gábor augusztusban, egy balatoni borfesztiválon vett részt. Itt érte utol a betegség, a vakációzás közben hirtelen agytörzsi stroke-ot kapott. Állapotát stabilizálták, azóta is folyamatosan gyógyul, ám elmondása szerint élete egyik legkeményebb feladata volt a betegségből való felépülés.

"Darabokra hullt az életem igazából. Az életem legnagyobb feladata volt, hogy a majdnem semmiből, tehát arról a bizonyos küszöbről először hónapok alatt felállni, normálisan beszélni, megszólalni, és egy csomó életfontosságú dolgot kellett újra megtanulni" - mesélte egy televíziós interjúban Gábor.

Teljesen átértékelte életét Halász Gábor a stroke után Fotó: Tuba Zoltán

Mivel minden ember szervezet más és más, ezért az orvosok szerint elengedhetetlen, hogy a betegnek legyen hite a gyógyulását illetően. A Barátok közt egykori Hoffer Misije azt is elárulta, hogy mikor kórházba került, úgy gondolta, itt a vége az életének.

"Azt éreztem, hogy velem annyi mindent történt, és igazából nekem nagyon szép és jó életem volt, és hogyha ez a körnek a vége, akkor én ebbe belenyugodtam" - vallott érzéseiről a fiatal férfi.

Három hét eltelte után érezte először, hogy fordult benne a kocka, hogy feltámadt benne a dacosság, az élni akarás. Teljesen másképp látja már az életet, mint azelőtt.

"Szinte teljesen újragombolódott mindent. Az értékek, az időnek a tisztelete, a jelennek a tisztelete."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.