plasztikai műtét modell halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több tucat beavatkozáson volt túl, de a legutóbbi operáció során komplikációk léptek fel: ez okozta a 23 éves nő halálát. 

Kristyna Martellit a legtöbben csak "Blow-up Doll"-ként, azaz felpumpált babaként ismerték. Ez nem meglepő, hiszen a fiatal nő 17 éves kora óta csak az alakjával és a plasztikai műtétekkel foglalkozott. A kanadai származású lány nagyon sikeres volt, több mint 600 ezren követték az Instagramon, és meg is tudott élni a modellkedésből.

Kristyna azonban egy idő után átesett a ló másik oldalára. Fiatalkora ellenére több mint 100 szépészeti beavatkozáson esett át, és korábban azt állította, hogy rajong a tökéletesre plasztikázott testekért.

Az utolsó beavatkozás alkalmával azonban sajnos komplikációk léptek fel, és az orvosok nem tudták megmenteni a lány életét.

Egyik barátnője, Amy Anderssen közölte a hírt a médiával, de azt még nem tudni, hogy pontosan milyen probléma merült fel a műtét közben - írta meg a DailyBhaskar.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen komplikáció okozta a lány halálát Forrás: Instagram

Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott: ezt bánta meg a férfi

Csak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.