Félkilós kisbabáért küzdenek az orvosok: Fotó!

2017.05.19. 19:44

Ennyire pici újszülöttet még soha életünkben nem láttunk. Az aprócska kisfiú mindössze 470 grammosan érkezett a világra. Küzdenek az életéért.

28 hetesen született meg egy kisfiú Indiában. A rettentően kicsi babát a szülei magára hagyták, senki nem látogatta. A kisbaba azonban élni akar, az orvosok pedig minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megmentsék, de nincs könnyű dolguk, mert nem teljesen egészségesen érkezett a világra. 

Ennyire kicsi újszülöttet még sosem láttunk

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Newslions / Swns.Com

Szívműtétre volt szüksége, mert az aortája és a tüdőartériája összenőtt, ami normális a magzati korban, de a szülés után ennek már nem szabadna így lennie. Ilyen komoly műtétet ennyire pici embernél még sosem hajtottak végre, de a nyugat-indiai kórház sebészei sikeresen megoperálták a kis beteget.

Mindössze 470 grammal érkezett a világra

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Newslions / Swns.Com

Szerencsére egy házaspár örökbe fogadta, és már a nevén gondolkodnak. Azonban még sokáig kórházban kell maradnia, amíg meg nem erősödik. Egyelőre az orvosok is csak akkor mennek a közelébe ha nagyon muszáj, nehogy valami baj történjen a rendkívülien pici emberrel - írta meg a Metro

Így ölelik egymást a koraszülött ikrek: megható videó!
Megható látni két apró, koraszülött kisbabát, akik egymás érintésére nyugszanak meg igazán. Hónapokon keresztül együtt voltak az anyaméhben, a videó azt mutatja meg, milyen az első találkozásuk a biztonságot adó méhen kívül.

 

orvoskisbabakoraszülöttbeteg