Király Viktor rendszeresen jár rákszűrésre

2017.07.13. 17:49

Király Viktorék családjában többen is megküzdöttek már a rákkal, ezért a híres énekesnek is érdemes tudatosan odafigyelnie magára. 

Az énekes elmesélte, hogy az ikertestvére és az édesanyja is daganatos betegséggel küzdött, de szerencsére mindketten legyőzték a veszélyes kórt. Éppen ezért Viktor évente alapos kivizsgálásnak veti alá magát, hogy biztosan időben észrevegyék ha baj van. 

Király Viktor rendszeresen kivizsgáltatja magátForrás: Király Viktor

"Az édesanyám soha nem dohányzott és nem is ivott. Vigyázott az egészségére, mégis rákos lett. Először természetesen az egész család megijedt, de hamar rájöttünk, hogy Bent és anyát is csak úgy tudjuk támogatni, ha erősek maradunk" 

A 33 éves sztár elmondása szerint mai napig hálás az orvosoknak, akik segítettek a szerettein, de ennek ellenére nem paranoiás, és nem fél minden pillanatban a ráktól: 

"Paranoiásnak sem szabad lenni. Mindig arra gondolok, hogy ha átmegyek a zebrán, akkor is megvan az esélye, hogy elüt egy autó" - írta meg a hot!Magazin. 

Király Viktor és Nagy Réka újra szerelmes?
Király Viktor és Nagy Réka kapcsolata néhány hónap együttlét után véget ért, de most úgy tűnik, hogy talán újra lángra lobbant az énekes! A rajongók legalábbis ezt találgatják egy érdekes fotó miatt...

 

Király Viktor