Kulka János kirobbanó formában van

Forrás: Pintér Leo -
betegség Kulka János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig várjuk, hogy újból színpadra álljon az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János. Úgy tűnik, egyre közeledik az időpont amikor ez valósággá válhat, hiszen a sztár visszanyerte a régi formáját. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kulka János tavaly áprilisban kórházba került, mert életmentő műtétre volt szüksége. Később kiderült, hogy a híres színész stroke-ot kapott, ezért az összes szereplését lemondta, hiszen komoly rehabilitáció előtt állt.

Kulka János kirobbanó formában van Forrás: Pintér Leo

Azóta is nyomon követjük az 58 éves művész felépülését, aki szerencsére rohamtempóban gyógyul. Már tavaly nyáron is tudott késsel és villával enni, illetve írni és autót vezetni is. Nemrég pedig egy közös fotón láttuk Básti Julival, és meg kell hagyni, János nagyon jó formában van.

Most pedig egy belvárosi étteremben látták, ahol egy hölggyel vacsorázott. A szemtanúk szerint teljesen olyan volt, mint a betegsége előtt, nem akadozott a beszéde, vidám volt és felszabadult.

"Egy hölggyel vacsorázott, éppen mellettük ültünk! Nem akadoznak a mondatai, észre sem lehet venni, hogy valaha problémája volt a beszéddel! Jókedvű volt, körülbelül másfél órát töltöttek ott. Nagyon jó formában van, látszik rajta, hogy sportol" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.