Szingli, és élvezi - a mexikói habokban pancsol Irina Shayk

Irina Shayk modell Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell félteni a nemrég szinglivé vált szupermodellt - akinek ilyen teste van, egészen biztosan hamar talál magának új hódolót!

Cristiano Ronaldo-val való szakítása óta úgy fest, szingli a dögös orosz modell. Ám kétség sem férhet ahhoz, hogy élvezi ezt az életformát: a napokban a mexikói Cancun-ban mártózott meg a habokban. A hölgy bikinis teste természetesen tökéletes, ITT meg is nézheted, mennyire!

Forrás: Facebook/Irina Shayk

Irináról egyéként elég rendszeren készülnek szexibbnél szexibb bikinis fotók: tavaly ITT még villantás is volt, de fotózták már együtt exével is a Vogue címlapjára.

Magyar szépségek bikiniben

A hazai celebek télen talán még szívesebben mutatják meg magukat falatnyi bikiniben, mint nyáron. Legutóbb Aleska Diamond tökéletes alakját csodálhattuk meg, de Sarka Kata egzotikus nyaralásán készült bikinis fotók is megérnek egy misét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.