Hihetetlen! Így néz ki 5 hónappal a szülés után Abbey Clancy

Forrás: Instagram/Abbey Clancy -
alak modell Abbey Clancy szülés test tengerpart Jamaica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda test! A kétgyerekes modell képmegosztó oldalán tett közzé egy félmeztelen fotót magáról.

Meg nem mondanánk, hogy Abbey Clancy májusban adott életet második gyermekének. A 29 éves brit modell Instagram oldalán osztotta meg egy jamaicai fotózásának eredményét, amelyen bikinifelső nélkül, a homokszemekkel a csupasz bőrén látható.

Forrás: Instagram/Abbey Clancy

Abbey Clancy már 2 hónappal a szülés után is megmutatta bomba alakját: nézd meg itt, hogyan festett bikiniben a szépség!

Halálos vírus támadta meg a 26 éves modellt – Szívátültetésre lesz szüksége!http://www.life.hu/drlife/20151028-bec-craven-modellt-gyilkos-kor-tamadta-meg-szivatultetesre-van-szuksege.htmlA gyönyörű modell, Bec Craven Balin nyaralt, amikor elkapta a gyilkos kórt. A vírus teljesen kikezdte a szívét, ami ma már csak egy beépített pumpával működik. Dr. Life--Egy anya vallomása képekben! Így változott meg a teste szülés után!http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-a-ketgyerekes-anya-szerint-normalis-ha-szules-utan-nem-lesz-rogton-lapos-a-hasunk.htmlMiután világra hozta második gyerekét, Julie Bhosale fotókkal dokumentálta a teste változásait, hogy megmutassa nőtársainak: természetes, ha nem lesz rögtön lapos a hasunk szülés után.Ez Zsír!--Pigmenthiányban szenved, most modellként dolgozikhttp://www.life.hu/drlife/20151024-pigmenthianyos-borrel-jar-szepsegversenyekre-egy-fiatal-lany-modell-lesz-belole.htmlA 27 éves Laura Gregory évek óta küzd a betegségével, de mára elfogadta önmagát. A fiatal lány felvállalta a ritka kórt, és most szépségversenyeken indul. Dr. LifeNorthfotoDöbbenetes! Elképesztő testet villantott két nappal a szülés után a fitneszguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-sophie-guidolin-formas-testet-villantott-ket-nappal-a-szules-utan.htmlIkerterhessége alatt sem hagyott fel a kemény edzésekkel a fiatal fitneszguru, aki annak idején többször kiverte a biztosítékot azzal, hogy hatalmas súlyokat emelgetett állapotosan. Ennek meg is lett az eredménye: Sophie Guidolin teste elképesztően fest két nappal a szülés után. Ez Zsír!OrigoRá sem lehet ismerni Palvin Barbira! Jól áll a frufru a modellnekhttp://www.life.hu/trend/20151022-palvin-barbara-magyar-modell-frufrus-frizuraval-pozol-instagramon.htmlPalvin Barbi képmegosztó oldalára töltötte fel a fotót, amelyen egy teljesen új arcát mutatta meg követőinek. Trend--Micsoda dekoltázs! Nádai Anikó mellei hatalmasra nőttek a szülés után: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151010-nadai-aniko-mellei-hatalmasra-nottek-a-szules-utan-gyonyoru-dekoltazsa-van.htmlA büszke anyuka nap mint nap oszt meg cuki fotókat a gyermekéről, így igencsak meglepő, hogy most egy olyan képet tett közzé, amin a kis Patrik nincs rajta. De nem ez a legfeltűnőbb... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.