Hungary's Got Talent erotikus szexi táncos izmos Hot Men Dance jóga RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz.

A vicces jógaóra időnként nevetésbe fulladt, hiszen nehéz volt olyan pillanatot elkapni, amikor mindenki fegyelmezetten tud összpontosítani az általam mutatott testtartásokra. Így aztán egyenként is kínoztam picit a srácokat, gondolván, a szombati Hungary's Got Talent élő show-ja előtt nem árt egy kis nyújtás, lazítás és agykikapcsolás az RTL Klub versenyzőinek.

Balról jobbra: Zsolt, Peti, Bálint, Laci és Ferdinánd Forrás: Marton Szilvia/Origo

A jóga előtt szerényen érdeklődtem a fiúktól, valaki valaha próbálta-e már a jógát, és láss csodát, Zsolt mesélt évekkel ezelőtti próbálkozásáról.

„Amikor intenzíven fociztam, akkor a vezetőség kitalálta, hogy heti rendszerességgel jógázzunk. Mert úgy gondolták, jobban fejlődnek az izmaink, és kisebb lesz a sérülésveszély. Akkor megismerkedtem különböző gyakorlatokkal, de biztosan lehet jobban is csinálni, mint ahogy én végrehajtottam az ászanákat. Emlékszem, a harmadik alkalomtól kezdtem igazán ráérezni, amikor kezdtek nyúlni az izmaim” – mesélte Zsolt.

Zsoltnak remekül ment ez a pozíció is Forrás: Marton Szilvia/Origo

„A jóga szerintem a relaxációhoz kapcsolható, és edzés után remek levezető. A jógát az egészséges életmódhoz kapcsolom” – vette át a szót Bálint.

A bevezető csevegés után elvégeztünk pár napüdvözlet gyakorlatsort, hogy a fiúk ráhangolódjanak a jógaórára. Aztán jöttek a könnyebb és nehezebb ászanák, sok mosollyal, és nyugtáznom kellett, időnként nehéz rendet teremteni a keszekusza izmos karok között. Majd, amikor a kiskobra póz következett, a fiúk felkiáltottak:

Nem kicsi a kobra!”


A híres kiskobra póz Forrás: Marton Szilvia/Origo

„Voltak ismerős pozíciók, jó volt ismét belekóstolni a jógába, én mindenkinek ajánlom. Remek kiegészítése az erősítő sportágaknak” – mesélt a tapasztalatairól Zsolt.

A fiúkat arról is kérdeztem, izgulnak-e az élő show előtt.

A tévében több millióan néznek, ez ad némi izgalomra okot.

Indulhat a verseny Forrás: Marton Szilvia/Origo

Mi drukkolunk a fiúknak, és reméljük, adtunk nekik egy kis pluszt a nagy megméretés előtt! Nézd meg galériánkat a forró jógaóráról!

/1511/Hot_M2015112717948

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk. Szinetár Dóra pedig profi módon mutatta be az ászanákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.