Molnár Andi táncos Celeb vagyok, ments ki innen! Szombat esti láz jóga spárga koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony.

Molnár Andi táncosnőt, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsorának dzsungelkirálynőjét, meginvitáltam a jógaórámra. Természetesen egy cseppet sem tartottam attól, hogy Andin kifognak a testtartások, hiszen igazi örökmozgó táncosként tökéletes testtudattal rendelkezik.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A jóga nyújtó, erősítő hatását ismertem, mert a tánc fejlesztő gyakorlatai is hasonlítanak az ászanákhoz. Próbáltam is már különféle jógaórákat, mert nagyon jól kiegészítette a táncedzéseket. A bikram jóga nagyon tetszett. Ott ugyanazt a gyakorlatsort csináltuk végig, felfűtött teremben, és 10 alkalom alatt megfigyeltem, hogyan fejlődöm" – mondta Andi, aki már a jóga szellemiségéből is kapott ízelítőt.

„Egyszer betévedtem egy jógaórára, amit egy idősebb hölgy vezetett, ahol meditálás és légzésgyakorlatok is voltak. Az is izgalmas, érdekes, ismeretlen világba kalauzolt" – mosolygott a táncművész, aki elmondta véleményét a gerincjógaórámról.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Kedvelem az olyan órákat, amelyeken intenzíven részt kell venni, szeretek elfáradni és utána meditálni, megpihenni. Egyre kevesebb időm van nyújtani, és egy jógaóra után remek érzés, hogy felszabadul a gerincem, és mozgékonyabb leszek. Azért is kértem tőled, hogy csavarásokat végezzünk, mert tudom, hogy mennyire jólesik a szervezetemnek" – mondta Andi, akit arról kérdeztem, hogy a tánc stresszoldó hatású-e a számára.

„Régebben pont a tánc okozott stresszt, mert az foglalkoztatott, hogy lesz-e belőlem bajnok, és ez testben és lélekben is problémákat okozhat. Ma már ezeket letettem, és az élvezetért táncolok, így stresszoldó hatású, és kikapcsol, segít feldolgozni a problémákat" – magyarázta Andi, aki a jóga nagy előnyének tartja, hogy megfigyeli, tudatosítja a légzést.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A gyermek tanítványaimon látom, időnként annyira koncentrálnak, hogy ellilul a szájuk. Az oxigénhiányos állapot nem jó, sem az agynak, sem a testnek, ezért őket is nevelni kell arra, hogy a légzés együtt kell, hogy áramoljon a mozgással. A tánc abban különbözik a jógától, hogy ott adott esetben egy-egy kitartásnál megállítjuk a légzést, jóga közben viszont állandó áramlás van" – mondta a dzsungelkirálynő, akit arról is kérdeztem, mostanában hogyan telnek a napjai, és a dzsungel mit hozott az életébe.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Jelenleg magántanítványokat vállalok, mert a nagyüzemű órákban elfáradtam. Régen a nagycsoportos oktatást és a versenyeket nehezen tudtam összeegyeztetni, és abban az időszakban a magánéletem rá is ment a munkára. Emellett a Fever nevű formációval járunk fellépni rendezvényekre. A dzsungel pont jókor jött, mert szerettem volna kikapcsolni. Nagy megnyugvást hozott számomra, hogy ott a nap nagy részében néztem a patakot és a természetet. Mikor hazaértem, változtattam az életmódomon. A magánéletem is egyenesbe jött, a családomra is jobban figyelek" – mesélte Andi.

Nézd meg galériánkat a különleges jógaóráról!

/1511/Moln_20151130162126

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, A Hot Men Dance szexi táncosai pedig tökéletes felsőtestet villantottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.