2015 a tökéletes popsik éve volt - 10 Instagram-fotó, amiktől biztosan többet edzel az új évben

popsi testmozgás fenék Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek után bizony nem könnyű belelendülni az edzésbe, pedig a bejgliháj nem fog magától elillanni. Ha idén nyáron is tökéletes popsit szeretnél, a következő hírességek 2015-ös Instargram-fotói egészen biztosan inspirálnak majd!

Emily Ratajkowski

2015 egyértelműen az ő éve volt - kell magyarázni, miért?

Emily Ratajkowski Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Mihalik Enikő

A magyar szupermodell szerencsére sokat nyaralt 2015-ben, így nem egyszer, de nem is kétszer láthattuk őt bikiniben a képmegosztó oldalán.

Mihalik Enikő Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Alyssa Miller

Az amerikai divatmodell is tett róla, hogy ne maradhasson ki összeállításunkból.

Alyssa Miller Forrás: Instagram/Alyssa Miller

Nina Agdal

A gyönyörű modell hiába szupervékony, a popsija épp olyan, amilyennek lennie kell. Ez a genetikai lottó ötös?

Nina Agdal Forrás: Instagram/Nina Agdal

Rosie Huntington-Whiteley

Jason Statham szerelme nem sokat mutogatja pucér fenekét a közösségi oldalán, de a szerencse az, hogy a lényeg farmerben is látszik...

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Sarka Kata

A Life.hu sztárszerzője a Maldív-szigeteken kezdte 2015-öt, ez a kép pedig nem véletlenül került be az összeállításunkba. Azóta is irigykedünk ezekre az idomokra!

Sarka Kata Forrás: Instagram/Sarka Kata

Alessandra Ambrosio

Kétségkívül ő az egyik legszebb testű kétgyermekes anyuka a sztárvilágban.

Alessandra Ambrosio Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

Doutzen Kroes

A holland bombázó nálunk abszolút viszi a prímet.

Doutzen Kroes Forrás: Instagram/Doutzen Kroes

Rihanna

Piszkafalábak és fokhagymagerezd popsi helyett itt van nekünk Rihanna szupernőies alakja.

Rihanna Forrás: Instagram/Rihanna

Irina Shayk

A modell szerencsés lány, de nagyon, nem hiába csapott le rá Bradley Cooper.

Irina Shayk Forrás: Instagram/Irina Shayk

Kinek a popsiját irigyled a legjobban?

Edzés a kerek popsiért

Szívesen végeznéd otthon a leghatékonyabb farizomgyakorlatokat? Szakértők segítségével korábban már itt, itt és itt bemutattuk a legegyszerűbb, de leghatásosabb gyakorlatokat!
A citromos víz nem csak mese - megéri ezzel indítani a napot!http://www.life.hu/ez-zsir/20151228-citromos-viz-reggelre-ezert-erdemes-inni.htmlBár már mögöttünk a karácsonyi eszem-iszom, még ilyenkor is bőven akadnak túlevős napok, nem beszélve az újévi hosszú hétvégéről. Ha úgy érzed, itt az idő kicsit felfrissíteni a gyomrodat, kezdd a lehető legegyszerűbb módszerekkel – ilyen például a nagy klasszikus, a citromos víz. Tudj meg erről a szuper kombóról minél többet!Ez Zsír!--Karácsony hízás nélkül? Lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20151220-karacsony-hizas-nelkul-tippek-trukkok-amiket-erdemes-betartani.htmlAz ünnepi időszak általában a fogyókúrázók rémálma, hiszen ilyenkor a szokásosnál is nehezebb ellenállni a finomabbnál finomabb falatoknak. Ha nem szeretnéd diétával kezdeni a januárt, mutatunk pár trükköt, amelyekkel elkerülheted, hogy a mérleg nyelve a vágyottnál többet mutasson az ünnepek után. Ez Zsír!--Topformában szülés után - Erre esküsznek a magyar sztármamikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151217-csisztu-zsuzsa-sarka-kata-es-madai-vivien-nagyon-jo-formaban-vannak-a-szules-utan.htmlHeidi Klum pár nappal legkisebb csemetéje születése után a Victoria's Secret kifutóján tündökölt - természetesen bomba formában. Ám valljuk be, nem ez a normális, és hogyan is lehetne az. Kevés nő olyan szerencsés, mint Heidi, az újdonsült anyukák nagy része ugyanis hónapokig, sőt évekig küzd a babavárás alatt felkúszott kilókkal. Megkérdeztünk néhány csinos és fitt sztármamát, ők hogyan nyerték vissza álomsúlyukat. Ez Zsír!--Gyors fogyás még az ünnep előtt? Ezekre nagyon figyelj oda!http://www.life.hu/ez-zsir/20151216-gyors-fogyas-veszelyei-miert-nem-jo-a-gyors-es-drasztikus-fogyokura.htmlEgy hét van karácsonyig, kettő Szilveszterig, és mindenki tudja, hogy december második fele többnyire a nagy eszem-iszomról szól. Sokan úgy gondolják, most még érdemes egy villámgyors fogyókúrába belekezdeni, hogy az ünnepek alatti evésnek ne maradjon nyoma januárra. Ha te is gyors fogyásra vágysz, a következőket érdemes észben tartanod! Ez Zsír!--Gyömbér, a hideg, téli napok sztárja - Érdemes megszeretni!http://www.life.hu/ez-zsir/20151215-gyomber-miert-erdemes-enni-milyen-jotekony-hatasai-vannak.htmlA klasszikus téli fűszerek egyik legjellegzetesebbje a gyömbér, ami egy sokkal összetettebb fűszer, mint gondolnád. Számtalan okot fel tudnánk sorolni, miért is jó, ha télen mindig van a hűtődben egy nagyobb darab gyömbér, de íme a 4 legfontosabb! Ez Zsír!--Engedd el a feszültségeket, és tanuld meg, hogyan lehetsz elégedett!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-jogaiskola-a-jogaklikkel-teremtsd-meg-a-belso-beked-legyel-elegedett-az-erofesziteseddel.htmlA béke, csend és nyugalom nem kívülről száll meg bennünket, hanem egy belső tapasztalás, egy tudatállapot megélése. Ez a békés tudatállapot létrejöhet spontán, vagy létre lehet hozni tudatos gyakorlással – a jóga megtanítja, hogyan csináld! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.