Tatár Csilla jobb formában van, mint valaha - Fotó!

terhesség fogyás tatár hízás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető szinte teljesen visszanyerte a szülés előtti alakját, és egy szuper fotón mutatta meg, milyen remekül néz ki.

Tatár Csilla terhessége alatt blogjában mesélt arról, hogy 20 kilót szedett fel. Amikor kisfia, Milán Ruben megszületett, a műsorvezető úgy nyilatkozott, nem az az első, hogy minden felesleges kilótól megszabaduljon. Most azonban a fennmaradt plusszal is le szeretne számolni a boldog anyuka. Úgy tűnik, ez hamar sikerül is neki, az edzés alatt készített fotója ugyanis azt mutatja, Csilla jobb formában van, mint valaha!

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Gáspár Laci testépítő babérokra tör. Azaz pontosítsunk, a súlyzók emelgetése egyelőre csak hobbi Laci számára. De ki tudja, mit hoz a jövő... Főleg mivel az izzasztó időtöltés eredménye eddig mínusz 18 kilogramm zsír és számos plusz kilogramm izom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.