A Miss Universe Hungary győztese, Nagy Nikoletta hatalmas kebleket villantott

győztes Nagy Nikoletta Bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az irigylésreméltó alakjáról ismert szépség ezúttal hatalmas kebleket villantott. 

Vajna Timi legutóbbi szépségkirálynője, Nagy Nikoletta irtó dögös képeket osztott meg a nyaralásáról. A Miss Universe 2015-ös hazai győztese a jelek szerint a velencei strandon kapcsolódott ki a hétvégén, és nem csak napfürdőzésre, hanem

egy kis hajókázásra is jutott ideje.

Forrás: Instagram

A szépség egyébként már korábban is megosztott pár hasonlóan szexi fotót, amelyeken szintén igen remek formában van!

Bár a szépség néhány hónapja már szingli, hiszen Gyetván Csabával elváltak újtaik egymástól, újabb hódolóról pedig egyelőre nem szóltak a hírek, Niki mégis kicsattan a boldogságtól. Minden fotója kiegyensúlyozottságról árulkodik.

Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary győztese

Tizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.