Van, aki a testsúlya felétől szabadult meg - A legdurvább sztárfogyások 2016-ban

Forrás: Instagram/Scarlett Moffatt -
diéta fogyás Hollywood edzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára 2016. a diétázás vagy éppen az életmódváltás éve volt. Nézzük, kik azok a világsztárok, akik sikerrel fogytak idén, és új külsejükkel elkápráztatták a világot. 

Scarlett Moffatt

Idén ősszel állt elő a nagy változással a Gogglebox brit valóságshow sztárja, Scarlet Moffatt. Akkor volt ugyanis a 26. születésnapja, amit egy ilyen volt, ilyen lett fotóval ünnepelt. A lány az orvosai tanácsára kezdett fogyásba, ugyanis félő volt, hogy a kettes típusú cukorbetegség is kialakulhat nála. Ő pedig úgy döntött, száműzi az étrendjéből a chipset, az édességeket, a felesleges kalóriákat, és edzeni kezdett, amivel testsúlyának közel a felét leadta. Később bikinis fotón is megmutatta magát!

Scarlett Moffatt Forrás: Instagram/Scarlett Moffatt

Rosie Mercado

Hiába volt elképesztően nagy rajongótábora a plus size modellnek, hiába azonosult vele több százezer nő, ő mégis úgy döntött, hogy lefogy, ami miatt a rajongók körében el is szabadultak az indulatok. Sokak szerint Rosie egy hazug csaló, aki csak a népszerűség kedvéért vallotta azt, hogy kövéren is boldog. Most pedig, hogy lefogyott, gúnyt űz a túlsúlyos emberekből. Ő azonban mit sem törődik a kritikákkal, boldogan osztja meg közösségi oldalán új formáját.

Rosie Mercado plus size modell Forrás: Instagram/Rosie Mercado

Rebel Wilson

Mivel kevés olyan karakter van a színészvilágban, mint Rebel Wilson, sokáig nem engedték, hogy diétázzon. Egy ponton azonban megelégelte ezt a színésznő, és egészséges életmódra váltott, aminek természetesen látványos fogyás lett az eredménye.

Rebel Wilson Forrás: AFP

Timothy Spall

A Harry Potter-filmekben Peter Pettigrew-t alakította a színész, aki idén ősszel mutatta meg új formáját a velencei filmfesztiválon. Az 59 éves férfi mindig is duci volt és pocakos, most pedig rá sem ismerni. A színész egyébként két éve figyel arra, mit eszik, és saját bevallása szerint nem fogyaszt „szemetet”.

Timothy Spall Forrás: AFP

Adele

Az elmúlt egy évben nagyjából 20 kilótól szabadult meg a csodás hangú énekesnő, aki a legújabb hollywoodi diétaőrületet követi – a Sirtfood-diétáról mi is írtunk részletesen –, emellett természetesen edzésekre is járt.

Adele Forrás: AFP

Melissa McCarthy

A Szívek szállodájából megismert színésznő az elmúlt hónapokban több mint 20 kilótól szabadult meg, és alig lehetett ráismerni. Nem is olyan régen nem mindennapi módszerét is elárulta: „Két lábbal a földön járni, nem csinálni semmi szórakoztatót, és este fél 8-kor ágyba kerülni – ez a titok.”

Melissa McCarthy Forrás: AFP

Zach Galifianakis

Míg a Másnaposok című filmben több kiló felesleggel rendelkezett, ma már inkább sportosabb külsejével hívja fel magára a figyelmet. A 25 kilós fogyás több dolognak is köszönhető. „Felhagytam az ivással. Az alkoholt teljesen kizártam az életemből, és változtattam az életmódomon. Jól érzem most magam. Esténként sportolok, és nem bárokba járok” – mesélte a sztár.

Zach Galifianakis Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.