Drasztikusan lefogyott Scarlett Moffatt - így festett évekkel ezelőtt bikiniben

Forrás: Instagram/scarlettmoffat -
fogyás Ez Zsír! Scarlett Moffatt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár gyakorlatilag testsúlya felét lefogyta az utóbbi években - a döbbenetes változást most egy bikinis fotón is megmutatjuk!

Nemrég írtunk arról, hogy a Gogglebox brit valóságshow sztárja milyen rengeteget fogyott az elmúlt időszakban. Szuperszűk ruhában is látványos a változás, ám most előkerültek a celeblányról régi bkinis fotók - azokon még döbbenetesen máshogy festett a most már nagyon csinos Scarlett.

Forrás: Instagram/scarlettmoffat

A Daily Mail-en látható fotón jól lászik Scarlett egykori alakja: a 26 éves lányt egy tűzpiros bikiniben fotózták, és meg kell hagyni, volt rajta súlyfelesleg. A hihetetlen súlyvesztését 6 hónap alatt vitte véghez, tippjeire, edzéstervére pedig oly sok rajongója volt kíváncsi, hogy a lány egy DVD-t is készített. Ehhez pedig elég ütős reklám az egykori piros bikinis fotó...

Gyors fogyás helyett tervezz hosszú távra!

A gyors fogyás nagyon látványos ugyan, ám az egészségre, a bőrre bizony káros lehet. Korábban itt össze is szedtük azt a 10 dolgot, amiket érdemes betartanod a siker érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.