Ed Sheeran rengeteget fogyott, mert felhagyott a sörözéssel

Forrás: Atlantic Records / Christie Goodwin -
fogyás zenész Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ed Sheeran hatalmas változáson ment keresztül. Sokat fogyott, és ehhez csak egy dolgot kellett elhagynia az étrendjéből. 

A 25 éves sztár látványos fogyásnak indult, és mindenkit nagyon érdekelt, hogy minek köszönhető a változás. Egy interjúban mesélt arról, hogy mit tett a kilók ellen.

"A sör tehet róla. Bizony, mióta nem iszom sört, helyette pedig minden nap edzek egy kicsit, sokkal jobban érzem magam. A kilók is csak úgy olvadnak" - mesélte lelkesen a fiatal.

Ed Sheeran rengeteget fogyott annak köszönhetően, hogy nem iszik több sört Forrás: Atlantic Records / Christie Goodwin

Nem meglepő ez, hiszen tudjuk, hogy az alkohol tartalmazza a legtöbb kalóriát a zsír után, és ezzel egy időben a szervezet zsírégető képességét is jelentősen csökkenti. Az sem éppen a fogyásnak kedvez, hogy alkoholfogyasztás esetén a legtöbb ember éhes is lesz.

Ed Sheeran élete minden értelemben a lehető legjobb irányba halad. Év elején már két új dalt hozott a rajongóinak, amelyek a "Shape of you" és a "Castle on the Hill" címet viselik, és máris hatalmas sikernek örvendenek. Egy darabig nem hallhattunk tőle új számokat, hiszen 2015 őszén ideiglenes visszavonulót fújt az énekes, mert nem tudta megemészteni a hirtelen jött sikereket.

Eközben a barátnőjével, Cherry Seabornnal körbeutazták a világot: voltak Japánban, Izlandon, Ausztráliában és még számos helyen - írta meg a US Weekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.