Jaj ne! Eltűnik a nyilvánosság elől Ed Sheeran

Forrás: Atlantic Records / Christie Goodwin -
visszavonulás nyilvánosság Ed Sheeran énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak kedvence, a vörös hajú énekes és dalszerző, Ed Sheeran úgy döntött, egy időre visszavonul a nyilvánosság elől.

9-10 hónapig nem hallhatnak majd a rajongók a többször is legjobb brit énekesnek választott Ed Sheeranról. Az énekest megviselte, hogy világhírű lett, óriási népszerűségnek örvend, ezért visszavonulót fújt: háromnegyed évre eltűnik a közösségi oldalakról.

Forrás: Atlantic Records / Christie Goodwin

"Ideje kicsit visszatérnem a barátaimhoz, családomhoz" - nyilatkozta a 24 éves világsztár.

Hoppá! Nagy tervei vannak Király Viktornakhttp://www.life.hu/sztarok/20151025-kiraly-viktor-grammy-dijat-szeretne.htmlA Voice-ba igazi üstökösként berobbanó Király Viktor nagy álmokat dédelget. Elárulta, mire vágyik a leginkább.TV + Sztárok--Nem sikerült lenyűgöznie a zsűrit Rékasi Károlyék lányának a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151024-rekasi-esztert-detar-eniko-es-rekasi-karoly-lanya-a-hungarys-got-talentben-lepett-fel.htmlHatalmas lépésre szánta el magát Rékasi Károly és Détár Enikő lánya, Rékasi Eszter, aki úgy döntött, a Hungary's Got Talent színpadán bizonyít énektudásával. Sajnos produkciója nem nyerte el a zsűri tetszését. TV + Sztárok--Igazi gazdasszony vált Debreczeni Zitából - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151024-debreczeni-zita-es-gianni-videken-tolti-a-hosszu-hetveget-nem-mindennapi-ruhaban.htmlA szerelmesek a hétvégén Békéscsabára látogattak, ahol egy most megrendezett gasztronómiai rendezvényre is benéztek. A pár vicces kedvében lehetett, mert még népviseletet is húztak az alkalomból. TV + SztárokOrigoRobert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151024-robert-downey-jr-kulonos-ajandekkal-lepett-meg-egy-beteg-kisfiut.htmlNem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját. TV + SztárokOrigoEggyel többen lettek Som-Balogh Edináék, örökbefogadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-eggyel-tobben-lettek-som-balogh-edinaek-egy-menhelyes-kutyus-fogadtak-orokbe.htmlSom-Balogh Edináék egyre nagyobb családot mondhatnak magukénak. Kisfiuk, Noel mellé újabb családtag érkezett. TV + SztárokOrigoLemezt ad ki a Bosszúállók sztárja, Jeremy Rennerhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-jeremy-renner-lemezkiadason-tori-a-fejet-mar-studioba-is-vonult.htmlA világhírű színész a hírek szerint nem csak a mozivásznat akarja meghódítani, hanem énekesi ambíciókra tör. Hamarosan stúdióba vonul, ahol felveszi első lemezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.