önértékelés ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes bevallotta, hogy sok mindenben hátrányt szenvedett azért, mert nem volt elég erőteljes a kiállása. Mára azonban ez megváltozott.

ByeAlex hihetetlen átalakuláson esett át, de természetesen rengeteg munka van emögött. Egy évvel ezelőtt komoly életmódváltásra vette rá magát, ami látványos változást eredményezett.

"Visszanéztem magam a tévében, ahol az egyik műsorban majd' szétrepedt rajtam a kardigán" - ekkor döntött úgy, hogy leadja a közel 20 kilós súlyfelesleget.

ByeAlex büszke a sportolással elért eredményeire Forrás: RTLklub

A 32 éves előadóművész azt is bevallotta, hogy rengeteg gondolatát azért nem tudta átadni a közönségnek, mert a megjelenése miatt nem tartották hitelesnek az emberek. Pedig fontos dolgokat szeretett volna közölni.

"Tele voltam gondolatokkal, amikre kvázi a megjelenésem miatt nem voltak kíváncsiak mások" - folytatta.

Ezt követően átállt egy sportos életmódra: heti hat alkalommal látogat el az edzőterembe, és azt is nagyon megválogatja, hogy milyen ételeket fogyaszt.

Büszke magára az elért eredmények miatt, főleg az "új" hasizamit szereti. Ám azt is bevallotta, hogy bármit tesz, a lábai örökre vékonyak maradnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.