3 liter zsírral töltette fel a fenekét Rodrigo Alves: Fotó!

Forrás: Northfoto -
zsírleszívás fotó Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő Ken baba újabb beavatkozással ajándékozta meg magát, hogy még tökéletesebb legyen a teste. Ezúttal 3 liter zsírt töltetett a fenekébe. 

Rodrigo Alves neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a fiatal férfi már 100 milliónál is többet költött magára annak érdekében, hogy úgy nézzen ki mint Barbie kedvese, Ken. Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak vallja magát a férfi most, hogy átesett körülbelül a 42. plasztikai műtétjén.

Rodrigo Alves, egy korábbi plasztikai műtéte után Forrás: Northfoto

Ugyan volt már életveszélyben is az átalakítások miatt, és azt is bevallotta, hogy akadtak olyan operációk, amiket ma már megbánt, ám ettől függetlenül újabb műtétre adta a fejét. Ezúttal 3 liter zsírt fecskendeztetett a fenekébe, amit a teste egyéb pontjairól szívtak le a szakemberek.

Végre elérte az álomkülsejét Rodrigo Alves Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A hátsója így most kerekebb, mint Kim Kardashiannak, bár nagyjából olyan foltos is, mint egy bocié. A fenék-beavatkozásról készült fotót itt tudod megtekinteni.

Már megszólalásig hasonlít Kenre Forrás: Northfoto

Így nézett ki Melania Trump, mielőtt szétműttette az arcát

Melania Trump rengeteg plasztikai műtétjéről is híres. A legtöbb operációt az arcán végeztette el. Az új first lady szép nő volt, ő azonban nem volt megelégedve a külsejével. Előtte - utána fotó!

Brutálisan vékony combokat villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-vekony-combot-villantott-gaspar-evelin.htmlLassan teljesen elfogy? Ez Zsír!OrigoElképesztően sokat fogyott a fiatal lány: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170404-ra-sem-lehet-ismerni-az-egykor-kover-lanyra.html12 hónap alatt fogyott 90 kilót egy fiatal egyetemista lány. Elmondása szerint teljesen megváltozott az élete. Ez Zsír!OrigoLilu újabb pontot teljesített a Magyar Everest Expedícióban - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170403-lilu-kepet-tett-kozze-a-magyar-everest-expediciorol.htmlLilu is tagja a Magyar Everest Expedíció 2017-nek, és eddig a legnagyobb meglepetéseket magának okozta. Sokkal többre képes, mint gondolta. Ez Zsír!OrigoA meztelenkedés a pozitív testkép kulcsa?http://www.life.hu/ez-zsir/20170331-boldogabbak-akik-tobbet-meztelenkednek.htmlA pozitív testkép egy újfajta megközelítését hozta egy nemrégiben készített felmérés, ami a nudizmus és az egészséges önkép kapcsolatát vizsgálta. Mutatjuk is az eredményeket! Ez Zsír!ThinkstockA teljes kiőrlésű lisztnek is vannak veszélyei? Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170330-a-teljes-kiorlesu-lisztnek-is-vannak-veszelyei.html--Tóth Vera bikiniben élvezi a napsütésthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170403-toth-vera-elvezi-a-napsutest-kaliforniaban.htmlA magyar énekesnő továbbra is Los Angelesben tartózkodik, erről tanúskodik nyilvános közösségi oldala, ahova folyamatosan érkeznek a friss fotók. Most éppen egy napfürdős délutánról. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.