100 milliónál is többet költött azért, hogy úgy nézzen ki, mint Ken

plasztika Rodrigo Alves Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem érzete jól magát saját testében a brazil származású Rodrigo Alves. Rengeteg plasztikai műtét árán vált azzá, aki mindig is szeretet volna lenni. 

Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak vallja magát a férfi most, hogy átesett körülbelül 42 plasztikai műtéten. Rodrigo Alves azért feküdt ennyiszer kés alá, hogy minél inkább hasonlítson Ken babára, és ő teljesen elégedett az eredménnyel. Nagyjából 110 millió forintnak megfelelő összeget költött a különböző beavatkozásokra.

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

Vég nélkül lehetne sorolni,miket szabatott át magán a férfi. A legtöbbet a hasába ültetett implantátumokért fizetett, amiknek hála most olyan, mintha izmoktól dagadna a hasfala.

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A férfi elárulta a The Sun magazinnak, hogy sajnos hiába tornázott, az álomalakot nem tudta volna természetes módon elérni, ugyanis valamilyen hormonális rendellenességben szenved. A műtétek után viszont boldogabb, mint valaha.

Hamarosan bárki belekukkanthat Katalin hercegné és Vilmos herceg életébehttp://www.life.hu/news/20160330-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-eletet-es-szerelmi-tortenetet-bemutato-dokumentumfilm.htmlA Reelz nevű amerikai tévécsatorna több részes dokumentumfilmben fogja bemutatni Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének történetét a kezdetektől egészen a napjainkig. News--Meghalt az Oscar-díjas színésznő, Patty Dukehttp://www.life.hu/news/20160330-patty-duke-oscar-dijas-szineszno-meghalt.htmlA csodatevő című filmjéért elismert filmsztár a hírek szerint hosszas betegeskedés után, vérmérgezésben hunyt el. 69 éves volt. News--Élő kapcsolás! Így élnek hazánk gólyái az otthonukban http://www.life.hu/news/20160330-magyarorszag-golyai-nezz-be-eloben-a-madarak-feszkebe-fekete-golyak-nemzeti-park.htmlMagyarországon több megyében is működik egy olyan kamerarendszer, mely segítségével te is élőben megnézheted a hazánkban élő madarak fészkeit. NewsOrigoMegszólalt Elton John a szexuális zaklatásának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160330-sir-elton-john-enekes-megszolalt-testorenek-szexualis-zaklatasanak.htmlAlaptalan és nem igaz - így reagált a világhírű énekes az egykori testőre által felhozott vádakra, amelyek szerint Elton John molesztálta és zaklatta a férfit. News--Uniszex mosdót nyitott egy szupermarkethttp://www.life.hu/news/20160330-uniszex-mosdot-nyitott-egy-szupermarket-az-lmbt-kozossegeknek-es-szuloknek-fogyatekos-gyermekekkel.htmlElsőre furcsán hangozhat az ötlet, de a bolt részletes magyarázatot adott arra, hogy miért tartották fontosnak ezt a lépést. News--Csobot Adél és Istenes Bence komolyan pánikba estekhttp://www.life.hu/news/20160330-csobot-adel-es-istenes-bence-panikba-estek-instagrammos-jelenletuk-miatt.htmlA felhasználók kiakadtak, miután kiderült: az Instagram egy új válogató algoritmuson dolgozik, és le akarja váltani az időrendi megjelenítést a képfolyamában. Többen arra buzdították a felhasználókat, hogy kérjenek értesítést a feltöltéseikről - első körben Istenes Bence és Csobot Adél -, ám ez nem a legjobb tanács.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.