Kanye West kim kardashian család visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.

A világ leghíresebb celebdívája hosszú hetekig alig hallatott magáról, csak a lesifotósoknak köszönhető, hogy az elmúlt időszakban is láthattuk Kim Kardashiant és gyerekeit. A sztár ugyanis szörnyű traumán ment keresztül, amikor a párizsi divathéten kirabolták. Azóta egyetlen fotót sem tett közzé egyik közösségi oldalán sem, amit a rajongók egy ideje már nagyon nehezményeznek. A többi között szárnyra kapott az a hír is, miszerint Kanye West és Kimi kapcsolata is megsínylette a rablást, sokan azt pletykálták, véget ért kettejük házassága. Sőt olyan információk is napvilágot láttak, melyek szerint Kanye mentális problémákkal küzd.

A celeb viszont visszatérésevel ezeket a híreszteléseket is cáfolja, ugyanis első képei mind meghitt családi pillanatokról szólnak, melyeken férjével és csemetéikkel közösen láthatók.

family

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Ezer éves családi fotón feszít Kim Kardashian

A celebmami karácsonykor egy igen régi képpel nosztalgiázott, amin bizony ott az egész família: felismered, ki van a 2006-os fotón?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.