Elképesztő! Négykilósra nagyobbíttatta péniszét egy férfi

Forrás: VICE Germany / vice.com -
pénisz szilikon szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micha Stunz, egy negyvenhat éves német férfi olyan hatalmasra nagyobbíttatta a péniszét, hogy használni is nehezére esik. A szilikoninjekciókkal felturbózott szerszám 23 centiméteres lett, és több mint négy kilót is nyomhat.

"Pontosan nem tudom, milyen nehéz, de az biztos, hogy a konyhai mérleg már nem elég, hogy megmérjem. Négy kiló fölött lehet."

Forrás: VICE Germany / vice.com

A férfi elmondta, hogy nem azért döntött a nagyobbítás mellett, hogy szebbnek érezze magát a hatalmas hímvesszőtől, egyszerűen jobb lett a közérzete tőle. Ennek ellenére a szexuális életét örökre megpecsételte a beavatkozás: a szilikon nem csak az élvezet útjába áll, magát az aktust is sokkalta nehezebb véghez vinni. Stunznak nem lehet normális erekciója, és soha nem is látható a méretbeli változás a szilikon miatt.

Forrás: VICE Germany / vice.com

"Ha elérsz egy bizonyos méretet, lesz olyan, amire egyszerűen képtelen leszel a hálószobában" - fejtegette a férfi, és hozzátette, most már egyetért a szakemberekkel abban, hogy aki ilyen átalakításra vállalkozik, az jobb, ha először rendesen tájékozódik a kockázatokról. Bravó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.