2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Lakótársat keres az 1997 óta lakatlan szigeten élő ausztrál férfi

lakatlan sziget tőzsde David Glasheen Ausztrália egészség Számkivetett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Glasheen nem magányos, egy megszelidített dingó a társa, ám az egészsége már nem az igazi. A 78 éves férfi nemrég csípőtörést szenvedett, ezért van szüksége valakire, aki segíti, ápolja őt. 

A milliomos tőzsdeügynökből lett számkivetett 1997 óta él egyedül a Restoration Islanden, Far North Queensland partjainál, miután elvesztette vagyonát az ominózus „fekete kedden".

1991-ben elvált feleségétől, és a szigetre költözött, ahol azóta is csak szeretett dingói társaságában él.

Az ausztrál Robinson Crusoe bevallotta, hogy a teste nem úgy működik, mint korábban, és elárulta, hogy a közelmúltban egy sor egészségügyi baj érte.

„Már nem vagyok 18 éves, egyre nehezebb és nehezebb az élet. Egy nap elájultam, majd elestem és eltörtem a csípőm. A telefonok sokszor épp akkor nem működnek, amikor szükség lenne rájuk, így a legbiztonságosabb az lenne, ha élne itt más ember is a szigeten" – mondta.

Azt mondta, hogy szívesen fizetne egy középkorú házaspárnakegy kisebb összeget azért, hogy cserébe segítsen neki a szigeten, de teljes fizetést nem tud adni. Egyelőre nem talált senkit, aki hajlandó lenne összecsomagolni és a távoli szigetre költözni - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.