Nehezen viseli a börtönt Fekete Dávid, ez a legborzasztóbb számára odabent

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid már majdnem két hónapja ül börtönben. Kiderült, a legborzasztóbb az egészben számára az, hogy nem láthatja a gyerekeit.

Fekete Dávid több mint 100 milliós csalással, közokirat hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésé miatt került előzetes letartóztatásba. Immáron 52 napja börtönben ül.
Szeptember 6-ig egész biztosan bent is marad, de valószínűleg ennél jóval tovább is. Ha beigazolódnak az ellene szóló vádak, akár 11 évet is kaphat.

Fekete Dávid szeptemberig biztosan börtönben marad. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A Bors információi szerint az énekes nagyon rosszul viseli a történteket, már az első este összeomlott. És ez csak egyre rosszabb lett. Úgy tudni, a legnehezebben azt viseli, hogy nem láthatja a gyerekeit. Volt kedvese vélhetőleg szóba sem áll vele, ugyanis állítása szerint Dávid 73 milliós hitelt vett fel a nevére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.