Fekete Dávid veszélyes bűnözőkkel üzletelt: "Pisztolyt szegeztek a fejéhez"

Forrás: Fekete Dávid / Instagram -
drog Fekete Dávid bűnözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid veszélyes embereket is lehúzott pénzzel: mint kiderült, egy jelenleg is börtönben ülő drogdílertől is kölcsönzött pénzt, méghozzá 120 milliót. 

Fekete Dávid előzetes letartóztatásban van, hiszen több mint 100 millió forintos tartozást halmozott fel, és sokakat megkárosított. Most kiderült, hogy igen veszélyes embertől is kölcsönzött pénzt: 120 milliót kért egy jelenleg is börtönben ülő drogdílertől.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid / Instagram

Kiderült, hogy 120 millió forintot kért egy olyan férfitól, aki úgy tudom, jelenleg is börtönben van, drogkereskedelem miatt ítélték el.

Az egykori énekes tehát a tűzzel játszott. Károsultjai már korábban is felvetették, hogy bűnözőkkel is üzletelhetett az egykori énekes. Egyikük elárulta, Dávodot egy alkalommal komolyan megijesztették: zsákot húztak a fejére és egy erődbe vitték.

Dávid hozzá van már szokva a fenyegetésekhez, évek óta rettegésben élt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.