Emiatt nem fogja látogatni a börtönben felesége Fekete Dávidot

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
válás Fekete Dávid börtön feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba került az egykori Megasztáros, Fekete Dávid: közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják.

Fekete Dávid számos embert átvert súlyos milliókkal és kilátástalan helyzetbe hozta saját családját is. Felesége beadta a válókeresetet, majd a őrizetbe vétele után ő is feljelentette a férfit, ugyanis kiderült, hogy Dávid őt is félrevezette. A Regina nevére alapított, ám valójában általa vezetett vállalkozással 73 milliós hitelt vett fel, aminek sorsáról semmit nem tud az immár három gyerekét egyedül nevelő anyuka. A családnak fogalma sincs, hova tűntek a milliók, hisz a család az utóbbi időben már Regina szüleitől kértek anyagi segítséget.

Fekete Dávid, énekes. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Mivel Regina feljelentette Dávidot, így már az is biztos, hogy nem fogja a börtönben látogatni férjét, így Dávidnak egyedül kell szembenéznie tette következményeivel.

- nyilatkozta a Blikknek Regina ügyvédje, Dr. Pikali Petra.

Szakértők szerint akát tizenegy évet is kaphat az egykori Megasztáros énekes, aminek az is lesz a következménye, hogy nem láthatja gyermekeit felnőni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.