párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak mindig kiismerhetetlen és titokzatos lényeknek tűnnek, amikor párválasztásra kerül a sor. Persze, sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez náluk csupán az ösztönökön és a hormonokon múlik. Pedig ízlések és pofonok ide vagy oda, vannak bizony egyetemes érvényű tulajdonságok, amiket a férfiak szeretnek és keresnek a nőkben.

Thinkstock
Thinkstock

1. Élvezd az életet!

Pasinyelven ez annyit jelent, hogy odafigyelsz magadra, a külsődre, mindig van időd a rokonaidra és a barátaidra is. Továbbá mindig kalandos kedvű vagy, szeretsz utazni, és új dolgokat felfedezni. Jó, ha tudod azt is, hogy a pasik az olyan lányokat szeretik, akik bűntudat és kalóriaszámolgatás nélkül képesek elfogyasztani egy szelet sütit desszertként.

2. Soha ne lépj elsőnek!

Bár manapság egyre többen gondolják úgy, hogy akár egy nő is kezdeményezhet, a pasik jó része mégis jobban szereti, ha ő lehet a "vadász". Persze ez nem vonatkozik egy egyszerű beszélgetésre, de ha komolyabb dolgokról van szó, például egy randiról, jobb kivárni, míg a férfi teszi meg az első lépést. Különben ott lesz a kétség, hogy csak azért fogadta-e el a meghívást, mert egy futó kalandot remél, vagy tényleg szeretett volna veled találkozni.

3. Dögös és mégsem vulgáris

A trükk igen egyszerű. Az első néhány találka során kicsit fogd vissza magad, és kerüld a szexuális töltetű megjegyzéseket és célozgatásokat, mert ez inkább taszító hatást vált ki a pasikból. A tőle származó pikáns vagy éppen obszcén megjegyzéseket pedig engedd el a füled mellett, és ne reagálj rájuk. Használd inkább a finomabb nő praktikákat, és mondjuk véletlenül érintsd meg az alkarját vagy a térdét.

Thinkstock
Thinkstock

4. Ne a közös ágyban végeződjön az első randi

Sőt a második, de még a harmadik és a negyedik randi se. Ugyan egy bizonyos kor után egyértelmű, hogy előbb-utóbb szex lesz a vége, azért mégsem tanácsos ezt elkapkodni. Főleg, mert a szexuális kapcsolat nagymértékben megváltoztatja mindkét fél hozzáállását. Egyrészt, a nőkben beindul az ölelős és bújós "üzemmód", másrészt a pasi könnyű prédának fog gondolni, ha egyből az ágyban köttök ki. Ez pedig senkinek nem jó, mert a pasinak nem lesz kedve meghódítani téged, te pedig elkezded nyaggatni, hogy kötelezze el magát feléd.

5. Csöppnyi figyelmesség

Te ugye elvárod a pasidtól, hogy apró figyelmességekkel a kedvedben járjon? Hát bizony, a férfiaknak is jólesik némi gondoskodás. Nem kell itt hatalmas dolgokra gondolni, elég, ha egy hosszú nap után megleped a kedvenc kajájával, vagy kikölcsönzöd a kedvenc dvd-jét. A takarítással viszont vigyázz, nehogy félreértse, és azt higgye, hogy máris belaktad az ő kis legénylakását; persze egy közös vacsi után segíthetsz neki elmosogatni.

Thinkstock
Thinkstock

6. Nyilvános dicséretek

A férfiak igen hálásak tudnak lenni annak a nőnek, aki segít nekik abban, hogy mások is jó véleménnyel legyenek róluk. Ilyenkor a pasik önbizalma igencsak megnő, és jóval többre lesznek képesek az életben, és a kapcsolatukban is. Ezt pedig igen könnyen elérheted, csupán nevess a viccein, ha társaságban vagytok, csodáld a munkáját és a hozzáértését, és soha, de soha ne mondj róla rosszat mások előtt.

7. Csak semmi erőszak!

Ez az egyik legfontosabb dolog, amit kerülni kell. A férfiak a legcsekélyebb nyomás vagy erőszak hatására egyszerűen elmenekülnek. Így, ha te szeretnél az lenni, akire vágyakozik a pasi, akkor ne küldj neki öt percenként email-t, sms-t, mms-t, és ne célozgass állandóan a közös jövőre. Sőt, a házasság szó és minden, ami hozzá kapcsolódik (gyűrű, gyerek, esküvő...) kerüljön feketelistára, és meg se említsd őket neki.

Thinkstock
Thinkstock

8. Nem tűri a rossz bánásmódot

Egy igazi jó nő soha senkitől nem tűri azt, hogy méltatlanul bánjanak vele. A férfiak az olyan nőket tisztelik, akiknél egyértelmű, hogy meddig lehet elmenni büntetlenül. Fektessük le világosan, hogy milyen "bűnökért" milyen retorzió jár.

9. Keresd a hasonlót

Egy igazi nő, aki tisztában van a saját értékeivel, nem elégszik meg akármilyen pasival. Keress olyan férfit, amilyet érdemelsz, és ez a mentalitás már alapvetően értékessé tesz. A pasi bánjon veled udvariasan, tisztelettel.

10. Csak szerelem és más semmi

Bármilyen meglepő, bizony a férfiaknak is van lelkük és szívük, és ők is arra vágynak, hogy valaki igazán szeresse őket. Honnan lehet tudni, hogy ő az igazi? Erre nincs tuti módszer, de egy biztos, amikor ott áll előtted biztosra tudni fogod, hogy "igen, ő az!". Szerencsés esetben a pasi pont ugyanezt érzi, és onnantól jöhet a rózsaszín köd.

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
Mikor randizz? Szervezd meg kalkulátorral!
Mi vár rád a szerelemben még idén? Szerelmi horoszkóp 2011
Kimeríthető a szexualitás tárháza?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.