A 8 legszörnyűbb dolog, amit a nők elkövetnek a külsejükkel - Egy pasi vallomásai

Forrás: Thinkstock -
szemöldök párkapcsolat műszempilla férfi haj háj szerelem hajfestés műköröm randi szépség külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők szeretnének tetszeni a férfiaknak, ennek érdekében pedig olyan dolgokat is elkövetnek a külsejükkel, amik egyáltalán nem jönnek be a pasiknak. Íme, a legszörnyűbb példák, amelyek biztos, hogy kiverik a biztosítékot.

1. Műköröm

Nem állítom, hogy mindenfajta műköröm vágylohasztó, de hogy a férfiak alapvetően nem szimpatizálnak ezzel a dologgal, az biztos. Persze akad néhány ízlésesebb fajta is, főleg azok, amik az igazi körömre hasonlítanak (akkor meg minek a mű...?), de a kisszívecskés-csillámos-pónilovas-többszínű-angyalkás borzalmak rengeteg pasi számára eleve kizáró okot jelentenek.

Az meg már egy másik tapasztalat, hogy rengeteg olyan nő készíttet magának cicomázott borzalmakat, akik mintha ezzel akarnák elterelni a figyelmet a külsejük egyéb, hm, előnytelen részeiről.

Forrás: Thinkstock

2. Lenőtt haj

Sok nőnek áll jól, ha festi a haját, egy-egy új árnyalat nagyon sokat tud hozzátenni a megjelenéshez, és van, aki így találja meg a számára ideális hajszínt. De ha valaki egyszer festi, akkor nem azt szeretné, hogy olyan színű is legyen...? És az egész haja, nem csak két centitől kezdve? Rendkívül kiábrándító tud lenni a lenőtt haj látványa – egyszerűen és tömören igénytelenséget feltételez ez alapján a férfiember.

8 dolog, amivel tönkreteszed a hajad:

Csodás hajkoronát szeretnél, de mégis töredezett és fénytelen a hajad? Korábban sorra vettük, mi árt a legjobban a hajadnak. Lesd meg tippjeinket, hogy a pasiknak egy szavuk se lehessen a frizkódra!

3. Kibuggyanó háj

Távol álljon tőlem, hogy bármi rosszat is mondjak a husibb hölgyekre, nagyon kívánatos tud az is lenni bizonyos arányok és kisugárzás esetén. A baj azzal van, amikor ilyen alkattal valaki olyan ruhában akar szexis lenni, amit arra találtak ki, hogy a nagyon vékonyak legyenek szexisek benne. Egy hasat szabadon hagyó feszülős top és a túl szoros nadrág közti résben kibuggyanó hájhurka még attól a nőtől is elveszi a kedvünket, aki lehet, hogy amúgy tetszene.

Dagad a botrány a ducitrendek körül:

Nem telik el hónap anélkül, hogy fel ne ütné a fejét egy újabb trend, ami a természetes szépséget, önmagunk elfogadását és a Photoshop-trükkök elítélését hirdeti. Olyan irányzatok ezek, melyek a valóságot éltetik, és azt sugallják, hogy mindenki érezze jól magát a bőrében úgy, ahogy van. Ez mind szép és jó, egészen addig, amíg a nők nem kezdenek ezen irányzatok mögé bújni, és még jobban ellustulni. Korábban itt írtunk az elszaporodó ducitrendekről.

4. Rajzolt szemöldök

A valaha volt egyik legnagyobb tévedés, amit a női szépségipar megteremtett. Nyilván nem mindenkinek van pont olyan ívű és sűrűségű szemöldöke, mint ami ideális a számára, de könyörgöm, miért nem lehet egyszerűen olyanra szedni? Miért kell eltüntetni az egészet és húzni helyette egy festett vonalat, amitől az egész nő egy csapásra egy múmiára kezd hasonlítani?

Forrás: Thinkstock

Ilyen szemöldök illik hozzád!

Az utóbbi időben a hajszálvékony, magasra szedett, tetovált helyett a dús számít divatosnak. Mielőtt azonban behódolnál a trendeknek, nem árt tudnod, mi is áll jól neked. A Life.hu korábban Larion Oscar sminkmester segítségével utánajárt, kihez milyen szemöldök passzol a legjobban.

5. Túlszolizott bőr

Van egy bizonyos rétege a nőknek (és férfiaknak), akiknek még nem tűnt fel, hogy a napon lebarnult és a szétszolizott bőr nem ugyanúgy néz ki. Az előbbi barna, az utóbbi sárgás. A szoláriumot lehet ésszerűen is használni, télen a napsütés illúziója és egy árnyalatnyi barnaság jól tud jönni a bőrön, de ha valaki négerre sütteti magát, az egyszerűen röhejes.

6. Plasztikázás

Találkoztam már olyan férfival, akinek volt egy haverja, akinek az ismerőse látott már olyan szilikonos cicit, ami természetesnek tűnt. De amíg én nem látok egyet, addig nem hiszem el. Hiába nagy és feszes, ha természetellenes, és ez a méretmizéria is inkább a női fejekben létezik csak. Ami viszont a melleknél is súlyosabb bűntény, az az ajkak feltöltése-átszabatása. Még nem láttam olyan férfit, akinek ez tetszett volna.

Forrás: Thinkstock

7. Betonfrizura

Általában az a kétségbeesés szüli, hogy nehogy összekócolódjon a jól kitalált séró a kiszemelt férfiú előtt, ami pedig kétségbeesésből születik, az úgy is fog kinézni. Miért lenne baj egy kis kócosság, néhány elszabadult tincs? Kimondottan erotikus tud az lenni. A hajlakkal telefújt frizuraköltemények maximum a nőtársakat nyűgözik le, a pasik menekülnek előle. A legborzasztóbb változata a betonkeményre fújt hosszú frufru.

8. Műszempilla

Ha van valami, amit nyom nélkül eltüntetnének a férfiak a világból, az a műszempilla. Valami fatális tévedés szülhette meg annak idején, és tartja életben azóta is. Maximum színpadi kelléknek jó, az életben végtelenül nevetségesnek tűnik, és méterekről ordít a természetellenessége. Márpedig a férfiak minden ellenkező híreszteléssel ellentétben ismerkedéskor a nők szemét keresik leggyakrabban a tekintetükkel, ennek pedig alaposan keresztbe tud tenni egy partvisfejként húzódó műsövény azon a környéken...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.