Hónapokig színlelt Szinetár és Bereczki

2012.08.12. 9:47

Állítólag már hónapok óta csak színlelte a boldogságot Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

Ahogy arról már a Life.hu is írt, szakított Magyarország első számú álompárja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A szakítás oka lehetséges, hogy egy harmadik fél. Most azonban az is kiderült, a színészpár házassága már hónapok óta nem volt jó, csupán a külvilág számára hagyták fent a boldogság látszatát, hiszen a magánéletükben már régóta komoly problémákkal küszködtek.

Fotó: Mudra László [origo]

A Vasárnapi Blikk értesülései szerint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra már nyár elején szétköltözött egymástól, azonban a rajongók, de még a kollégák előtt is figyeltek arra, hogy ennek még csak a gyanúja se merüljön fel senkiben. "Kifejezetten figyeltek arra, hogy egy-egy színházi előadásra együtt érkezzenek, majd a munkát követően együtt is távozzanak a teátrumból" - mondta a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Pénteken a Bereczki-Szinetár házaspár közleményben tudatta, hogy különválnak az útjaik, és ezt a döntést már három hónappal ezelőtt meghozták. A pár szakmai kapcsolata azonban megmarad: decemberig le vannak kötve a közös fellépések, és ezeket nem kívánják lemondani.

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!Titokban nősült meg a világsztárhttp://www.life.hu/szeress/20120809-stanley-tucci-szinesz-titokban-felesegul-vette-emily-blunt-szineszno-testveret.html Döntött a színésznő: hónapokra megvonja magától a szexethttp://www.life.hu/szeress/szex/20120811-dontott-a-szineszno-es-modell-pamela-anderson-honapokra-megvonja-magatol.html 5+1 póz, ahol garantált a női orgazmus (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-szex-szexualitas-parkapcsolat-51-poz-ahol-garantalt-a-noi.html "Woody Allen az egy nő, nem?" Lehet szexis egy buta lány?http://www.life.hu/szeress/20120725-hogyan-lesz-woody-allen-sved-uszono-lehet-szexis-lehet-egy.html Kell-e orgazmus a szexhez? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-szex-szerelem-parkapcsolat-kell-orgazmus-a-gyonyorhoz-ejszakai.html Új trend a párkapcsolatokban? - Nem cél az orgazmus! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120809-szex-szerelem-orgazmus-uj-trend-a-parkapcsolatokban-a-gyonyor.html
Bereczki ZoltánSzinetár Dóraházasság