Képtelen egymás nélkül élni Robert Pattinson és Kristen Stewart

2012.09.17. 13:48

Hiába kavart nagy port a szakításuk, úgy tűnik, képtelen egymás nélkül élni Robert Pattinson és Kristen Stewart.

Az Alkonyat két sztárja július végén szakított. Ekkor derült ki, hogy Kristen a Hófehér és a vadász című film forgatásán összejött a rendezővel. Robert elköltözött csalfa kedvesétől, aki azonban rájött, mekkora hibát követett el. A színésznő mély depresszióba esett, és állítólag próbálta viszanyerni Robert bizalmát. Ez lehet, hogy sikerült is neki, ugyanis a múlt héten már tündökölt a vörös szőnyegen. Vajon ennek a brazil szappanoperához hasonlító románcnak van valami köze ahhoz, hogy fontos a hírverés az Alkonyat - Hajnalhasadás novemberben mozikba kerülő epizódja miatt? Az egyik amerikai blog szerzője ezt gondolta, és ellátogatott azokra a helyekre, ahol Kristen és a rendező találkozgattak. Íme a videó, amit nézve megfordul a fejünkben, hogy a leleplező fotók talán nem is igaziak:

 

Időközben pedig az is kiderült, hogy a fiatalok megpróbálják együtt, mert képtelenek egymás nélkül élni. Barátai szerint Robert elhiszi kedvesének, hogy nagyon megbánta a dolgot, és úgy döntött, ad még egy esélyt a csalfa hölgyeménynek.

 

Miért járnak prostihoz a férfiak? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-miert-jarnak-prostihoz-a-ferfiak.html Sugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/szeress/20120914-sugarzik-roluk-a-boldogsag-remekul-nez-ki-andy-vajna-es.html Képtelen volt hűséges maradni a magyar énekes - Rendszeresen megcsalta a feleségéthttp://www.life.hu/szeress/20120915-zambo-jimmy-elhunyt-enekes-rendszeresen-megcsalta-feleseget-edit-asszonyt-es.html Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.html
Kristen StewartRobert Pattinsonmegcsalás