Még egy borzalmas hír a hétre: Bradley Cooper eljegyezte Suki Waterhouse-t?

Forrás: AFP/Getty Images/Pool -
Behati Prinsloo Suki Waterhouse Adam Levine eljegyzés titok Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves színész a hírek szerint titokban megkérte a nála 17 évvel fiatalabb modell kezét. Korábban azon keseregtünk, hogy a világ egyik legszexisebb pasija, Adam Levine oltár elé vezette kedvesét. Mi jöhet még?!

Már akkor elkeseredtünk és csokiba fojtottuk bánatunkat, amikor Bradley Cooper kijelentette, Suki Waterhouse számára az egyetlen és az igazi. A színész 2013 márciusa óta randizik a nála 17 évvel fiatalabb modellel és úgy tűnik, jól kijönnek, túl jól. A Daily Mail szerint ugyanis Bradley a legnagyobb titokban eljegyezte párját. Ezt arra alapozzák, hogy a párocskát aranygyűrűkkel kapták lencsevégre Londonban még a hónap elején. Bár azóta nem hordták az ékszert, bennfentesek szerint Bradley szerelmük szimbólumaként ajándékozta a gyűrűt Sukinak.

Forrás: AFP/Getty Images/Pool

A hét elején már megvolt a hidegzuhany, amikor kiderült: a dögös Adam Levine sem szabad préda már, miután elvette Behati Prinsloo modellt.

Zavarba ejtően szexisen rázza a csípőjét James Rodríguezhttp://www.life.hu/intim/20140721-james-rodriguez-a-2014-es-focivebe-kolumbiai-golkiralya-szexis-tancot-lejtett.htmlA brazíliai vébé ideje alatt Ki vagy te James Rodriguez? Ismerd meg a szexi kolumbiai hőst címmel írtunk cikket a Hámeszként megismert gólkirályról. Az persze borítékolható volt, hogy a fiatal sztárfocista a világbajnokság után is hallat majd magáról, és szerencsére nem is kellett sokáig várnunk rá...Intim--Lányok, sírjatok! A Maroon 5 énekese, a szexi Adam Levine már nőshttp://www.life.hu/intim/20140721-adam-levine-a-maroon-5-enekese-es-behati-prinsloo-victoras-secret-modell-osszehazasodtak.htmlA Maroon 5 énekese és a Victora's Secret gyönyörű modellje hétvégén mondták ki a boldogító igent Mexikóban. Intim--Volt szerelme vigasztalja Szabó Zsófithttp://www.life.hu/intim/20140722-szabo-zsofit-a-joban-rosszban-szineszet-volt-szerelme-kollegaja-baronits-gabor-szinesz-vigasztalja.htmlEgyre többször látni Szabó Zsófit volt szerelme, Baronits Gábor oldalán. Nem csoda, hogy elindultak a találgatások: a két színész újra összemelegedett?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.