Suki Waterhouse Nagy Ő házasság szerelem Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők millióinak a szívét törhette össze a helyes színész, amikor kijelentette, hogy Suki Waterhouse számára az Egyetlen és az Igazi. Így, nagybetűvel.

A jóképű, 39 éves színész 2013 márciusa óta randizik a nála 17 évvel fiatalabb Suki Waterhouse-szal. A gyönyörű, feltörekvő modell, aki jelenleg a Burberry új női illatának az arca, úgy tűnik, hogy a nagy korkülönbség és a pletykák ellenére tökéletes párt alkot Cooperrel.

Forrás: AFP/Getty Images/Pool

Erre a legfőbb bizonyíték, hogy még Bradley híresen kritikus és válogatós anyukája is áldását adta a kapcsolatra, sőt mi több, a házasságukat is támogatná, ha arra kerülne sor. Cooper pedig úgy tűnik, nagyon biztos a dolgában: „Suki csodálatos, ő az egyetlen számomra. Nagyszerű érzés" - nyilatkozta a The Sunnak. Egyik szemünk sír, a másik nevet, azonban egy biztos: a szerelmes pár kétségtelenül jól mutat együtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.