Lányok, sírjatok! A Maroon 5 énekese, a szexi Adam Levine már nős

Forrás: AFP/Bryan Bedder -
Behati Prinsloo házasság Adam Levine Victorias Secret Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maroon 5 énekese és a Victora's Secret gyönyörű modellje hétvégén mondták ki a boldogító igent Mexikóban. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a szexi Adam Levine tavaly júliusban kérte meg a namíbiai modell, Behati Prinsloo kezét. És rá egy évre máris oltár elé álltak Mexikóban, Los Cabosban. Vagyis kedvenc rockénekesünk már nem szabad préda. Ezzel most sok rajongólányt tettek szomorúvá, köztük kolléganőnket, Andit is, aki így kommentálta a történteket: "Ne, ezzel a rossz hírrel indul a hétfő?! Még azt sem hiszem el, hogy Eva Mendes terhes Ryan Goslingtól, erre még ez is!"

Forrás: AFP/Bryan Bedder

A ceremóniára 300 vendéget hívtak meg. Behati egy Marchesa ruhakölteménybe bújt és természetesen kolléganői, a Victora's Secret modelljei is szemtanúi lehettek nagy napjának. Adam tanúja a Maroon 5 billentyűse, Jesse Carmichael volt, az oltárhoz vezető úton pedig Levine egyik gitárosa játszott.

A friss házasok a hírek szerint Dél-Afrikába mennek nászútra, ahol egy kisebb partit szerveznek Behati családjának, hiszen sokan nem tudtak elutazni a mexikói lagziba – írja a Buzzfeed.

Azért mi gratulálunk az ifjú párnak! Bocs, Andi! :)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.