Claudia mindig elvarázsolja új kedvesét

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management -
párkapcsolat Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Ákost, Liptai Claudia új kedvesét teljesen megbabonázta a dögös műsorvezető. 

A Weöres Sándor Színház színésze először kísérte el nyilvános eseményre a színésznőt, és teljesen elvarázsolta őt Claudia profizmusa. Ákos a Blikknek elárulta, első alkalommal ült végig nézőként egy olyan show-t, mint a Sztárban sztár. ,,Különlegesen jó televíziós műsornak tartom, amit tavaly otthon, a képernyő előtt néztem. Ez az a műsor, ami mögött van teljesítmény, humor, de kultúrtörténet is. Ha elárulhatom, nekem Kökény Attila volt a kedvencem" - vallotta Ákos. A férfit persze leginkább Claudia babonázta meg: nagyon büszke új kedvesére. ,,Mélységesen elfogultan nézem Claudiát. Büszke vagyok rá...Nem meglepetés volt számára az, hogy én ott vagyok, rögtön az adás kezdete előtt már integettünk egymásnak. Tudott róla, hiszen jelenleg is a fővárosban tartózkodtam, így az is adott volt, hogy megnézzem őt. Azért bízom benne, ha ott vagyok a stúdióban, nem feszélyezi a jelenlétem, hanem inkább inspirálja" – tette hozzá.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management

Liptai Claudiának is nagyon jól esett, hogy kedvese is ott volt a nézők soraiban. A színésznő szerint csodás érzés, hogy párja kíváncsi a munkájára, és szeretné tudni, mi van a csillogás mögött. ,,Szombathely nincs közel, így valóban törekszünk arra, hogy maximálisan kihasználjuk az egymással tölthető időt. Sok csalódáson vagyunk már túl mindketten, ilyenkor már óvatosabb az ember, de köszönjük, jól vagyunk. Sok tervünk van, és mind jövő idő" – mesélte Claudia.

Liptai Claudia kétségkívül a Sztárban sztár egyik legdögösebb jelensége, hétről hétre csinosabb, szexisebb. Ha kíváncsi vagy arra, milyen kreációkat viselt a show-k alkalmával a színésznő, kattints ide, ide és ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.