Különköltöztek: válságba került Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolata?

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
Ryan Gosling Eva Mendes válság párkapcsolat kisbaba Esmeralda Amada Gosling magazin költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint ingatag lábakon áll a sztárpár kapcsolata. És természetesen megint a példányszámnövelő cikkeiről elhíresült OK! magazin értesült erről először.

Három hónappal ezelőtt született meg a sztárvilág egyik legjobban várt és titkolt bébije, Eva Mendes és Ryan Gosling kislánya, Esmeralda. És az újdonsült szülők kapcsolata úgy tűnik, éppen eddig bírta – legalábbis az OK! magazin forrásai szerint.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

Igen, ez az a magazin, amelyik anno hetente leközölt egy cikket Katalin hercegnő lehetséges második terhességéről – míg végül valóban várandós lett a hercegnő. Így vagyunk most a magazin Mendes-Gosling szakítását firtató hírével is. A lap forrásai szerint Eva volt az, aki ellökte magától a 34 éves színészt.

Így most a 40 éves anyuka magára maradt a babával Los Angeles-i otthonában, míg Ryan egy barátjánál húzza meg magát. Mi pedig csak reménykedni merünk abban, hogy mindez tényleg csak pletyka, Eva és Ryan pedig valóban olyan boldogan fog élni, mint a mesékben.

Mégis mi lett a herceggel?

Aki az első osztályos unokahúgával karácsony tájékán megnézni kényszerült a Jégvarázs című mesét, igencsak rácsodálkozhatott a Disney legújabb produkciójára. Felnőtt fejjel ugyanis a legfontosabb kérdés az volt, mégis hová tűntek gyermekkorunk fehérlovas hercegei. És hogy mit kell mondani a hétévesnek, amikor megkérdezi, hogy "de hát mi lett a herceggel". Hol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak? című cikkünkben ennek jártunk utána.
Ő lenne a kis Gosling Girl? Eva Mendes lepődött meg a legjobban kislánya láttánhttp://www.life.hu/csalad/20141204-ryan-gosling-es-eva-mendes-kislanya-10-hetes-az-anyukaja-erdekes-fotot-mutatott-rola.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt, szeptember 12-én megszüetett Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya, Esmeralda Amada.CsaládOrigoVégre kiderült, miért hallgatott gyermeke születéséről ilyen sokáig Eva Mendeshttp://www.life.hu/csalad/20141126-eva-mendes-eloszor-szolalt-meg-terhessege-es-szulese-ota-kislanyarol-esmeralda-amadarol.htmlNem csupán a terhességét, hanem a szülését is titokban tartotta a színésznő addig, ameddig csak lehetett. Nemrég elmondta, miért döntöttek így sármos kedvesével, Ryan Goslinggal.Család--Amikor kiráz a hideg Ryan Goslingtólhttp://www.life.hu/kult/20140926-ryan-gosling-ellentmondasos-karakterei-a-filmvasznon-ot-film-amelyben-duhrohamot-kap.htmlKisfiús külseje ellenére Ryan Gosling nemcsak szelíd, jófiús szerepekben érzi magát otthon, gyakran vállal ellentmondásos karaktereket is. Íme, a kedvenceink!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.