Őszintén beszélt a Brad Pitt-tel való szakításáról Jennifer Aniston

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt válás őszinteség Justin Theroux szerelem Angelina Jolie szakítás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 10 éve, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt 5 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják – a CBS News szerint azonban úgy tűnik, nem bírja magát túltenni a dolgon. A színésznő őszintén vallott a szakításról.

A celebvilág egyik legszomorúbb válásaként tartják számon Jennifer Aniston és Brad Pitt szakítását, akik 5 év házasság – és Angelina Jolie – után döntöttek a külön utak mellett.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Bár a nagyérdemű a mai napig el-elmorzsol egy könnycseppet a válás miatt, ami Jolie- és Aniston-pártiakra osztotta a világot, a most Justin Theroux-szal jegyben járó Jennifer mint kiderült, egyáltalán nem gondolja ilyen vészesnek a dolgot.

Külföldi és magyar sztárok, akik 2014-ben szakítottak

Hogy mi a közös Rita Orában és Melanie Griffithben? Mindketten idén döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják párjukkal. Ám nem csupán ők: mind a külföldi, mint az itthoni sztárvilág bővelkedett hol hangosabb, hol csendesebb szakításokkal. Kattints ide a Life.hu cikkéért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.