A tengerpart és a fehér homok sem garantálja a boldogságot

Forrás: Illusztráció -
válás Deáki Tímea Mariah Carey Renée Zellweger párterapeuta szakértő kapcsolat Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran halljuk és irigykedve figyeljük, ahogy a legnagyobb sztárok a világtól távol, egy egzotikus szigeten vagy egy gyönyörű tengerparton mondják ki a boldogító igent. A paradicsomi miliő azonban sok esetben nem garancia a boldogságra, sőt.

Nemcsak a külföldi, de a tehetősebb magyar sztárok is előszeretettel választanak távoli, fehér homokos esküvőhelyszíneket, hogy összekössék az életüket.

Forrás: Illusztráció

Gondoljunk csak Malek Miklós, az X-Faktor egykori mentorának Hawaiin kötettett, mezítlábas menyegzőjére, Hosszú Katinka Seychelles-szigeteki esküvőjére, vagy éppen Hargitai Bea és David Stogel, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának egybekelésére, melyre egy romantikus, görög szigeten, Mykonoson került sor. Pirner Alma rúdtáncvilágbajnok pedig egy luxusutazás során mondta ki a boldogító igent a mesés Sri Lankán.

Vannak azonban olyan hírességek is, akik hiába választottak egzotikus tengerpartokat a nagy nap helyszínéül, a boldogság nem járt automatikusan a naplementés romantikához. Most olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek az esküvője álomszép volt ugyan, végül azonban a válás mellett döntöttek.

1. Renée Zellweger és Kenny Chesney

A színésznő egy jótékonysági rendezvényen ismerkedett meg Kenny Chesney country-énekessel, és nem sokkal később, 2005. május 9-én ki is mondták a boldogító igent az álomszép Virgin-szigeteken. Ezután mindösszesen szeptember 15-ig, vagyis négy hónapig bírták együtt, utána pedig érvénytelenítették a házasságukat. Hogy a válóok az eltérő életmód, esetleg az anyagi különbség lett volna, nem tudni, a színésznő azonban azóta sem ment férjhez újra, ellenben arcot cserélt.

Forrás: AFP, Thinkstock

Ki ez a nő?

Mára kétszer is rá kell néznünk Renée Zellweger fotójára, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban ő van a képen. A 45 éves sztár egy ismert magazin díjátadóján tette tiszteletét októberben, új arcával pedig igen nagy feltűnést keltett. Kattints a sokkoló fotóért!

2. Mariah Carey és Nick Cannon

Az Origo korábbi cikkéből kiderül, hogy Carey és Cannon alig néhány hónapja voltak együtt, amikor eldöntötték, összeházasodnak. Úgy tudjuk, a világra szóló és igen egzotikus lagzit 2008-ban Carey egyik asszisztense szervezte, aki az esküvő előtt három nappal érkezett meg a Bahamákra, egészen pontosan Eleuthera szigetére, és azonnal elkezdte szervezni a partit. A hírek szerint Mariah az esküvői tortát nem bízta másra, azt a saját magánrepülőjén szállította a helyszínre, és nem engedte, hogy bárki idegen hozzányúljon.

Annak ellenére, hogy a pár minden évben megújította házastársi esküjét a házassági évfordulójuk napján, ez sem volt elég a boldogsághoz. 2014 decemberében a popdíva exe a Good Morning America műsor vendégeként vallotta be, hogy valóban véget ért a házasságuk.

Forrás: AFP, Thinkstock

Mit várunk a házassági fogadalom megújításától?

Sokan úgy tartják, minél erősebben bizonygatunk valamit, annál nagyobb vele a baj. Továbbá, hogy a túlzott dicsekvés mögött is épp az ellenkezője bújik meg. De vajon igaz ez az esküvői fogadalmak megerősítésére is? Az évekkel később megismételt szép szavakra? A Life.hu korábban annak járt utána, mit tesz hozzá a mindennapos házassághoz, ha újból eljátsszuk azt a bizonyos nagy napot.

3. Mádai Vivien és Dávid Bence

Mára Mádai Vivien révbe ért, kisfiával és párjával pedig leírhatatlanul boldog. Azonban az ő múltjában is találunk egy olyan tengerparti álomesküvőt, ami sajnos kudarccal végződött. A műsorvezetőnő 2011 júliusában, nyolc hónap ismeretség után ment hozzá akkori barátjához, Dávidhoz, akivel egy forgatáson ismerkedtek össze. Viviennek akkr igazi álommenyegzője volt, méghozzá Miamiban, a tengerparton.

A hirtelen felindulásból köttetett frigy 2012 májusáig, vagyis nyolc hónapig tartott csupán. A válás után Mádai Vivien a Life.hu-nak mesélt házassága kudarcáról: "Nyolc hónapja voltunk együtt Bencével, amikor összeházasodtunk. Mindketten nagyon komolyan gondoltuk, családra, gyerekekre vágytunk. Aztán a hétköznapok során kiderült, sok dologban, az élet apróságaiban nem értünk egyet és végül - hiába küzdöttünk - be kellett látnunk, hogy nem megy tovább. Egyszerűen nem értettünk egyet és végül én mondtam azt, hogy vége."

Forrás: Facebook/Mádai Vivien, sportklub.tv

Deáki Tímea, a Life.hu párterapeutája szerint nem lehet konkrét párhuzamot húzni a fehér homokos, tengerparti esküvők és a házasságok kudarca között. A szakértő véleménye szerint ezekben ez esetekben extraérzelmes emberekről beszélhetünk, akik őrülten romantikusak, és gyorsan döntenek az egzotikus luxusesküvők mellett. Aztán sajnos nem azt kapják, amit vártak.

"Ahogy azt egyébként Mádai Vivien is megmondta, a gond az álommenyegző utáni hétköznapokkal van. A hírességek életében talán nem annyira szürkék a mindennapok, de azért az ő életükben is megkophat idővel a házasságban töltött napok csillogása. Az első, ködös időkben még nagyon fel vannak tüzelve, meggondolatlanul és gyorsan döntenek, majd pedig a hétköznapok nem igazolják vissza az elképzeléseiket" - állítja Deáki Tímea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.