Biztos, hogy Jared Leto és Lupita Nyong'o nem egy pár? Nézd, milyen helyesek!

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
Oscar-díj fotó SAG Awards Lupita Nyong'o randi pletyka Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas sztárokat már egy évvel ezelőtt is összeboronálták, miután egyre több eseményen látták őket, amint egymás társaságát élvezik. Idén a SAG Awardson ismét meghitten összebújtak. Mutatunk 3 fotót, amely bizonyítja, milyen szépek együtt!

Az a hír járja, hogy az Oscar-díjas Lupita Nyong'o, akit 2014 legszebb nőjének választott a People magazin, szakított a szomáliai születésű rapper K'naan barátjával és kollégájával, a szintén Oscar-díjas Jared Letóval randizgat. Most a SAG Awards díjátadón csípték el őket, ahol igencsak összemelegedtek.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Egy bennfentes forrás azt mondta a People magazinnak, hogy Lupita és Jared meghitten beszélgetett az egyik sarokban. Aztán Jared odahúzta a lányt a táncparkettre, és amíg táncoltak, egymás szemébe néztek, sugdolóztak és nevetgéltek.

Nem ez az első alkalom, hogy kettejük románcáról csiripelnek. Nézd, hogy összebújtak például a tavalyi MTV Movie Awardson is:

Forrás: AFP/Christopher Polk

Az alábbi szemezős fotó pedig a 2014-es SAG Awards afterpartiján készült róluk:

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Bár egyik fél sem szólalt még meg az ügyben, azért a képeket elnézegetve mi arra jutottunk, hogy nagyon helyesek így együtt, nem?

Huncutkodásra fel! Minden eddiginél szexisebb az újabb A szürke ötven árnyalata fehérneműhttp://www.life.hu/intim/20150129-a-szurke-otven-arnyalata-ihlette-a-bluebella-legujabb-szexis-fehernemu-kollekciojat.htmlA szürke ötven árnyalata ihlette azt az új fehérnemű kollekciót, amelyet nemrég dobtak piacra. Mondanunk sem kell, hogy csupa szexi és dögös darabok. Grrr...Intim--Kiderült, mikorra tervezi az esküvőt Caramelhttp://www.life.hu/intim/20150129-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-mar-szervezi-az-eskuvojet-nyarra-vagy-oszre-es-nagy-lagzit-tervez.htmlSzilvi, Caramel kedvese minden fronton bizonyított, remek édesanya és háziasszony, az énekes pedig úgy döntött, kitűzi a pazar esküvő időpontját, amikor elveszi gyermeke édesanyját.IntimOrigoSoma házasságába beleférnek a futó kalandokhttp://www.life.hu/intim/20150129-soma-mamagesa-eloadomuvesz-hazassagaba-belefernek-a-futo-kalandok.htmlSoma Mamagésa szerint egy magas szintű szeretet megléte esetén nem lehet probléma abból, ha valaki félrelép.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.