Sümegen nőnapozgat Rékasi Károly és Pikali Gerda

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
Sümeg bor Pikali Gerda nőnap Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sümegelünk. Nőnapozunk. Sümegen nőnapozunk" - tájékoztatta követőit Károly a Facebookon.

Détár Enikőnek és Rékasi Károlynak tavaly júniusban mondták ki a válását. A színésznőt, aki nemrég autóbaleset szenvedett, ezért egy nagy monokli díszeleg a szeme alatt, jelenleg albérletben él új kedvesével, és próbál túllépni az elmúlt évek viszontagságain. Erről bővebben "Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejteni a házasságom" című cikkünkben beszélt, melyet itt érhetsz el.

Ezzel szemben Rékasi Károly nem tekint vissza, kizárólag csak a jelenre koncentrál és a jövőbe néz. Most épp úgy döntött, közösségi oldalán kürtöli világgá, hogy Pikali Gerdával épp merre járnak, és mint csinálnak Nőnapon. A színész az alábbi képet posztolta Facebook oldalára:

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Nem ez az első eset, hogy Rékasi tettekkel ad bizonyítékot szerelméről. Kattints, és tudd meg, milyen édes dolgot csinált legutóbb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.